Hem På nytt jobb Han blir ny affärsutvecklare på The Bucket Pros

Han blir ny affärsutvecklare på The Bucket Pros

Fredrik Hansson har anställts som affärsutvecklare på The Bucket Pros:

– Det ska bli både spännande och oerhört kul att ta en plats i The Bucket Pros team av rangeutvecklare och vara med på utvecklingsresan framåt, säger Fredrik i ett pressmeddelande, och fortsätter.

– Efter många år i branschen som klubbchef, tränare och spelare, och med erfarenhet av att bygga hela golfanläggningar av toppklass, ser jag nu verkligen fram mot denna härliga utmaning. Det ska bli fantastiskt kul att bygga relationer där vi tillsammans med olika metoder, hög kompetens och starka produkter kan hjälpa klubbarna att utvecklas och kraftigt öka sin lönsamhet inte bara på övningsområden, men även på andra delar av verksamheten.

Under 2021 såg The Bucket Pros stora framgångar på den svenska marknaden, samtidigt som expansionen ut på den europeiska marknad tog fart på allvar. Nu har företaget även ett europeiskt team. Åtta personer jobbar med range mot den svenska marknaden, men rekryteringen av Fredrik sågs fortfarande som en prioritering.

– Vi ser framför oss fler tillskott i styrkan under det kommande året, främst inom back office/support, men vi är väldigt glada över att få välkomna Fredrik Hansson med hans robusta profil och bakgrund, fortsätter Andreaz, vd, The Bucket Pros.

– Vi hyser stor respekt för Fredrik och det han har gjort tidigare i sin karriär där han har byggt upp anläggningar utomlands från scratch. Med hans seniora expertis ser vi att han kommer att kunna hjälpa allt från den lilla klubben till den stora golfanläggningen, både på den svenska marknaden och utomlands.

Fredrik, hemmahörande i Halland, kommer att påbörja sin nya roll i januari och kommer främst ansvara för klubbar i Halland, Skåne och Blekinge.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i På nytt jobb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Han blir ny klubbchef och VD för Halmstad Golfklubb

I mitten av januari meddelade Halmstad Golfklubbs VD Christian Jakobsson att han efter 15 …