Hem Banor & klubbar Grödinge GC blir en GolfStar-anläggning

Grödinge GC blir en GolfStar-anläggning

2018 kommer GolfStar att kunna erbjuda ett ”kluster” av golfanläggningar i södra Stockholm när Grödinge GC blir en GolfStar-anläggning.

– Grödinge GC är en mycket trevlig och välkomnande golfanläggning av ”Pay & Play”-karaktär, med såväl en 18-håls och en 9-hålsbana samt en riktigt fin 6-korthålsbana, goda övningsområden, stor bra range och en restaurang med fullständiga rättigheter, säger Stefan Brikell, vice VD i GolfStar.

– Grödinge-anläggningen ligger geografiskt strategiskt mitt emellan våra golfanläggningar Riksten och Viksberg och bildar tillsammans med vår golfanläggning i Gripsholm ett mycket intressant söder-kluster för alla typer av golfare, fortsätter Stefan.

Tony Trigell, grundare och arbetande styrelseordförande i GolfStar säger:

– Vi är oerhört glada över att kunna välkomna Grödinge GC och dess medlemmar in i GolfStar-familjen. Att kunna erbjuda golfarna fler golfbanor även söder om Stockholm har sedan starten 2014 varit ett av våra viktigaste strategiska mål. Vi tror också att golfbanornas något enklare och trevliga karaktär kompletterar vårt övriga utbud och lockar till sig en ny typ av kundgrupp. Grödinge blir också ett välkommet komplement i GolfStars Friskvårdssatsning som alla våra medlemskap ska vara en del av.

Bill Söderberg, grundare och VD i Grödinge GC, ser det som ett lyft för de egna medlemmarna:

– Vi har inför säsongen 2018 valt att samarbeta med GolfStar, en stark och kompetent partner som kommer att tillföra värdefull kunskap och trafik till Grödinge GC och våra medlemmar. Samarbetet medför även fina möjligheter för alla Grödinges medlemmar att, redan inför årets säsong uppgradera sin medlemsform så att de kan spela på ytterligare 23 golfbanor i Spanien och Sverige.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

En kommentar

  1. Erik

    onsdag, 28 februari, 2018 at 21:19

    Har dom inte också sålt en bana? Strandtorp verkar inte finnas med i Golfstars utbud längre?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Så mycket bättre: Detta är hemligheten bakom den framgångsrika golfklubben

REPORTAGE: Nyckeln till framgång Tränarens funktion är instrumentell för golfklubbens utve…