Hem Marknad & media Nu rullar Cobras tour truck ut på vägarna

Nu rullar Cobras tour truck ut på vägarna

Cobra Golf tour truck

Cobra storsatsar på touren. Ambitionen är, som Golfbranschen.se tidigare berättat, att knyta till sig fler tourspelare, och ett led i den satsningen är en helt ny och toppmodern tourbuss som ska serva dem som kontrakteras.

Den nya lastbilen är utrustad med allt som krävs för att tillgodose behoven hos spelare på de olika Europatourerna: Den rymmer både en toppmodern verkstad och en lounge för spelarna.

– Detta är en viktig investering för vårt företag i vår ambition att fortsätta ta marknadsandelar, säger Henrik Pantzar, Head of Golf Cobra Puma Golf Europe. Den nya Tourtrucken och det förstklassiga stödet för våra spelare är en del av vår strategi för att stärka vår position, öka vår synlighet och hjälpa fler golfare att njuta av spelet.

Den specialbyggda lastbilen har tre huvuddelar. En stor entré, en verkstad och slutligen spelarloungen. Det välkomnande atriumområdet är inrett för att ge spelare och personal ett utrymme att sitta ner och ta en kaffe eller något kallt medan de väntar på att klubbor ska byggas eller justeras. Spelarloungen går ett steg längre och erbjuder våra spelare en plats att koppla av från banan, med alla moderna bekvämligheter inklusive sköna soffor, TV, telefonladdare, ett schysst ljudsystem, Wi-Fi, videospel och mer.

2023 kommer att fortsätta att vara ett hektiskt år för Cobra Puma Golfs spelare i Europa med uppemot 18 evenemang i flera olika län- der. Den nya tour trucken, debuterar i Rom under Italian Open. Den kommer därefter att åka till Holland, Tyskland, Sverige och Danmark.

Introduktionen av den nya tourlastbilen markerar en period av betydande investeringar för Cobra Puma Golf och indikerar en ny nivå av engagemang för de spelare som tävlar i Europa. Eftersom Cobra och Puma firar sina 50- och 75-årsjubileum i år, är investeringen avgörande för tillväxten och stödet för den europeiska golfaffärsenheten.

– Vår första prioritet inom sports marketing är att säkerställa att vi erbjuder våra spelare den bästa möjliga servicen, säger Joe Folker, Senior Manager Sports Marketing, Cobra Puma Golf Europe. Den nya tour-lastbilen och all teknik den ger betyder att vi kan fortsätta att säkerställa att våra spelare är har allt de behöver för att ge sig ut och prestera på högsta nivå.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Den vilda jakten på världens bästa golfbanor: ”Det började med Augusta …”

Totalt 207 banor har någon gång varit med på Golf Magazines ranking över de 100 bästa golf…