Hem Resor & turism Easton presenterar två nya resmål i Spanien

Easton presenterar två nya resmål i Spanien

0

Easton Golf lanserar två nya resmål på den spanska solkusten med start våren 2015. Dels veckoresor, dels Long Stay.

Costa del Sol har länge varit ett uppskattat resmål för såväl golfarna som badturisterna, inte minst uppskattat för sitt härliga klimat. Easton Golf erbjuder nu golfresor till Marbella med start mars 2015. I resan ingår boende på IBEROSTAR Marbella Coral Beach, ett fyrstjärnigt hotell av hög standard med bra läge vid stranden och gångavstånd till populära marinan i Puerto Banus. Golfpaketet består av spel på Atalaya Golf samt La Quinta Golf.

Lite mer söderut på kusten ligger Estepona, en annan uppskattad kuststad. Här hittar du det andra nytillskottet i form av Valle Romano. Detta är en så kallad Long Stay-resa som sträcker sig över 28 dagar. Här väntar ett nybyggt lägenhetshotell tillhörande hotellkedjan Melia/Tryp. De moderna trerumslägenheterna har golfbanan, Valle Romano GC, som närmsta granne. I resan ingår även spel på Almenara GC, en mycket uppskattad 27-hålsanläggning.

– Vi har haft som ambition under en längre tid att kunna komplettera vårt utbud med såväl en veckodestination som ett Long Stay-resmål på Solkusten, berättar Robert Lundgren, verksamhetsansvarig på Easton Golf. Det finns så klart enormt mycket att välja mellan både vad det gäller golfbanor som boendealternativ. Nu har vi äntligen hittat två mycket trevliga golfresor som har allt det vi eftersträvar vad det gäller läge och kvalitet. Dessutom till ett bra pris, avslutar Robert Lundgren.

Läs fler relaterade artiklar
Läs mer av Tommy Jeppsson
Ladda fler i Resor & turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Golfresebyrån kompenserar alla avbokande kunder till följd av “Corona-karantänen”

Golf Travel Plus har kompenserat alla de kunder som bokat resor under våren 2020 och som p…