Hem Utrustning & prylar Leverantörer ”Kotte” Broberg väljer att spela Callaway

”Kotte” Broberg väljer att spela Callaway

Kristoffer Broberg

Callaway Golf tillkännager i dag att Kristoffer ”Kotte” Broberg ansluter till företagets team av spelare och kommer att spela med Callaway och Odyssey under 2013.

Kristoffer skapade rubriker i augusti förra året på Challenge Tour när han gick 75 under par under fyra tävlingar – han vann tre av democh förlorade den fjärde i särspel. Efter att ha spelat bara sju tävlingar på Challenge Tour, slutade han till slut tvåa i Order of Merit för omedelbar befordran till årets European Tour.

Hans första seger i Finland, kom i hans andra Challenge Tour-tävling efter att debuten i Bretagne i maj slutade med en 9:e plats. Han vann sedan veckan därpå i Norge och Rolex Trophy två veckor senare. Han startade den här säsongens Europatour genom att komma tvåa i Alfred Dunhill Championship i Sydafrika i slutet av 2012.

Hård träning

26-åringen från Stockholm har ett rykte om att träna exceptionellt mycket. Alex Norén har sagt att Kristoffer är en av de hårdast arbetande spelare han någonsin sett – han tränar upp till 12 timmar per dag sommartid.

– Jag är i början av min European Tour-resa och det är skönt att veta att jag har stöd och vägledning från Team Callaway medan jag tävlar. säger Kristoffer. Det är mycket viktigt att när jag spelar, jag vet att jag kan lita på resultaten av min utrustning och Callaway och Odyssey ger mig detta förtroende.

Neil Howie, VD för Callaway Golf Europa, Mellanöstern och Afrika, säger:

– Kristoffer är en stigande talang och jag är säker på att han kommer att bli en av stjärnorna i European Tour i år. Callaway har ett arv av att hitta, vårda och utveckla unga spelare och Kristoffer är den senaste i en lång rad av potentiella stjärnor som vi har hjälpt att bli konsekventa vinnare.

Kristoffer är också anlitats för att bära Callaway kläder, där en rad skurna plagg kommer att bli hans signum 2013 kollektion. Detta kommer att vara av särskilt intresse för golfare i Skandinavien som föredrar en mer skräddarsy
dd look till sin golf klädsel, tror Callaway.

I bagen: Kristoffer Broberg

Driver: 8,5 RAZR Fit Xtreme
Fairways: 13,5 RAZR Fit Xtreme 3-wood
Hybrid: 18 x hot
Järnklubbor: X Forged (2013)
Wedgar: X Forged
Putter: Odyssey # 1 Versa Putter
Golfboll: Hex Svart Tour

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Leverantörer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Den vilda jakten på världens bästa golfbanor: ”Det började med Augusta …”

Totalt 207 banor har någon gång varit med på Golf Magazines ranking över de 100 bästa golf…