Jenny Hagman har anställts som ny VD för Birdie Golf efter Johan Hagenfeldt, som har bestämt sig för att lämna sin tjänst. Johan Hagenfeldt kommer att tillträda tjänsten som VD för Bro Hof Slott.
Jenny Hagman kommer att tillträda sin tjänst den 23 januari 2008.

– Det är givetvis tråkigt att Johan Hagenfeldt slutar, men kan samtidigt ses som logiskt. Johan har framgångsrikt varit VD på Birdie Golf Tours under drygt 10 år och nu väntar nya mycket spännande utmaningar för honom på Bro Hof, säger Johan Schilow, VD för Unlimited Travel Group.

– Samtidigt är jag jätteglad att Jenny Hagman tillträder som VD. Hon har ett långt förflutet inom golfen, både som proffs på Touren, headpro på Arninge och inte minst som flitig kund hos Birdie Golf Tours genom eget företag, fortsätter Johan Schilow

Unlimited Travel Groups verksamhet består i att äga, starta, utveckla och förvärva reseföretag som är små till mellanstora, specialiserade, självständiga och
entreprenörsdrivna. Verksamheten startades i december 2002 och är idag en koncern bestående av moderbolaget UTG samt de sju dotterbolagen Västindienspecialisten, Birdie Golf Tours, Ski Unlimited och Travel Beyond, WI-Resor, JB Travel och Eventyr.

Unlimited Travel Group handlas på Stockholmsbörsens lista First North.
Birdie Golf Tours, Bro Hof, Golfresor, Jenny Hagman, Johan Hagenfeldt, Ski Unlimited, Unlimited Travel Group.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Resor & turism

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Knistad blir en del av Countryside Hotels

Knistad Herrgård – med Steffo Törnquist som bland annat golfverksamhetens ansikte utåt – k…