Hem På nytt jobb Han blir ny vd på Golfhäftet

Han blir ny vd på Golfhäftet

Anders Carlén blir ny VD på Golfhäftet. Medgrundaren och tidigare vd:n Fredrik van Speijk går i samband med detta in som styrelseordförande i Golfhäftets styrelse.

Anders Carlén har de senaste åren varit Head of Sales & Partnerships på Storytel och dessförinnan jobbade han på såväl andra digitala snabbväxande företag som inom föreningslivet. Inom golfbranschen är han etablerad sedan tidigare då han under 2009-2012 var Försäljningschef Bro Hof GC samt Nordea Masters.

– Anders ger Golfhäftet den perfekta mixen av bakgrund från både snabbväxande företag som Storytel och från föreningslivet och klubbsidan. Hans erfarenhet från produktutveckling och innovation är också något som vi ser kommer bidra till Golfhäftets framfart. Det är lite av en önskeprofil vi har lyckats rekrytera med stor dos entreprenöriell energi och en meritlista som talar för sig själv, säger Fredrik van Speijk, Medgrundare och numera Styrelseordförande på Golfhäftet.

– För mig är det riktigt roligt och spännande att få tillträda som VD i ett företag som går bra, är innovativt och har stora planer framåt. Att det dessutom råkar vara i en favoritbransch sett till mina privata intressen är såklart ett extra plus. Jag ser fram emot full fart framåt och är riktig taggad på att leda bolaget i den fortsatta framgångsresan, berättar Anders Carlén.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i På nytt jobb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Hon blir ny klubbchef på Österåkers Golfklubb

Karolina Bohlin blir ny vd för Österåkers GK efter Andreas Ljunggren! Karolina kommer närm…