Kombinationen golf och kryssning är det bästa av två världar, tycker Golf Plaisir som nu lanserar detta som ett nytt golfresekoncept.

– En av de trender som vi kan se när det gäller golfresor är det stora intresset för kombinationsresor. För många räcker det inte med att bara åka på en golfresa utan man vill gärna lägga till något till golfen. Det kan vara kombinationer som sol och bad, storstad, kultur, safari, mat, vin, träning och det känns därför naturligt att kunna erbjuda golf och kryssning som något lite nytt och unikt på golfmarknaden, säger Peter Browall, vd på Golf Plaisir.

Premiärturen i september innehåller inte bara golfspel utan även Ryder Cup-golf.

Resan utgår från Barcelona och lägger sedan till i Marseille, Savona, Rom, Palermo och Palma på Mallorca. För många kan en höjdpunkt på resan vara stoppet i Rom fredagen 29 september då man får uppleva Ryder Cup-tävlingen på Marco Simone.

Under resan besöker resedeltagarna tre golfbanor i tre olika länder.

Resan ordnas i samarbete med Costa Cruise som har kryssningsfartyget Costa Smeralda och premiärresan pågår mellan 25 september och 2 oktober. 

Golf Plaisirs ser golfkryssningar som en del av det framtida utbudet av golfresor. Fem golfkryssningar om året planerar man för.

Under hösten och våren utgår man från Barcelonas hamn, besöker tre länder och spelar golf på fyra golfbanor. Under vinterhalvåret utgår kryssningarna från Dubai. Då blir det bland annat ett stopp i Omans huvudstad Muskat som är på väg att etablera sig som en högklassig golfdestination.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Resor & turism

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Knistad blir en del av Countryside Hotels

Knistad Herrgård – med Steffo Törnquist som bland annat golfverksamhetens ansikte utåt – k…