Hem Utrustning & prylar Garmin Approach G80 – en liten ”fick-Trackman” i en golf-GPS

Garmin Approach G80 – en liten ”fick-Trackman” i en golf-GPS

Garmin Approach G80 är golfGPS:en som också har funktioner för att beräkna avancerade data om slagen.

De nyintegrerade radarfunktionerna mäter boll-, sving- och och klubbhastighet bland annat. Däremot uppskattas slagets längd, alltså carryvärdet.

Approach G80 har en 3,5-tums pekskärm i färg, ett uppladdningsbart batteri som varar upp till 15 timmar och en snabbknapp för att komma åt radarmätningen av svingen under spelet.

41 000 förinlästa banor runt om i världen finns inlästa.

– Med Approach G80 kan golfare äntligen dra nytta av en handhållen GPS som integrerar funktioner för att beräkna avancerade data om slagen vilket hjälper till att höja spelet till nästa nivå. Den handhållna enheten fungerar som en allt-i-ett-handledare som introducerar förstklassiga radarfunktioner samtidigt som man kopplar upp spelare med golfcommunities runt om i världenDan Bartel, försäljningschef för Garmin International.

Möjligheten att testa och förbättra konsekvensen i slagen är en av de viktigaste funktionerna i Approach G80, och den är utrustad med användbara tränings- och spellägen – Warm-Up, Tempo Training, Virtual Round och Target Practice. Handenheten har en inbyggd funktion för att mäta slagen under uppvärmning och träning för att avgöra hastighet på boll och klubbhuvud, slagvariabler, uppskattat avstånd och lämpliga moment för backswing och downswing och kan utvärdera tempot för just dig. Du kan använda Approach G80 för att överträffa och finjustera din personliga statistik eller för att lägga upp en runda med dina vänner på driving rangen och se hur du står dig i konkurrensen. Virtuella rundor möjliggör att höja insatserna genom att tävla i simulerade turneringar med användare över hela världen, och Target Practice ger dig chans att fokusera på kortspelet, eller spel med driver eller järnklubbor genom att få poäng för att träffa specifika mål på distans i tävlingar för en eller två spelare.

På banan kan Approach G80 har en rad bra funktionjer: Touch Targeting gör att du kan peka på en specifik punkt på displayen (exempelvis framkant, bakkant eller i mitten av green, på fairway men även i hinder och doglegs)  för att visa exakt avstånd till den specifika platsen. Du kan öka teckenstorleken på Approach G80 för att lättare läsa av avståndet till framkant, mitten eller bakkant av green. Med Green View kan du  zooma in greenen och se dagens position för flaggan eller flytta flaggan till den position där du faktiskt ser den för att förbättra precisionen.

PlaysLike Distance ger automatiskt avståndet till det specifika målet baserat på den höjd där du står. Dessutom fungerar Approach G80s PinPointer-funktion som en kompass för att enkelt leda dig till green under utmanande blinda slag. Approach G80 har ett digitalt scorecard för upp till fyra spelare med scoringalternativ för Stroke Play, Stableford, Skin Games och Match Play med justerbara handikapp.

Med appen Garmin Golf kommer du åt alla funktionerna associerade till Approach G80, inklusive simulerade turneringar på mer än 41 000 banor över hela världen samt automatiska uppdateringar över banorna. Du kan också koppla upp dig mot andra golfare genom att publicera och granska statistik, rankningar, spara scorekort och hålla koll på veckovisa topplistor.

Approach G80 har ett rekommenderat cirkapris på 5 599 kronor.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Utrustning & prylar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Nu lanseras Wilsons nya mobilapp för custom fitting

Som Golfbranschen.se tidigare berättat ska Wilson Golf lansera en mobilbaserad custom fitt…