Hem Marknad & media Richard S Johnsson skriver på för Garmin

Richard S Johnsson skriver på för Garmin

Sponsringsavtalet gäller Garmins produkter inom golf, cykel och fitness. Richard kommer bära Garmins keps eller mössa under tävlingar och intervjuer, och även utanför spel använda Garmins smartwatches, framför allt Garmin Chronos och Approch S60.

– Vi är väldigt glada över samarbetet med Richard. Jag var själv med och stod kanske 50 meter från flagg på läktarplats när Richard satte putten som ledde till seger på Scandinavian Masters på Bro Hof 2010, berättar Garmins Nordiska Marknadschef Marcus Bjärneroth.

– Det var ett magiskt ögonblick. Richard har en förmåga att leverera under press och det är något vi letar efter i ett sponsorskap. Våra produkter tål hög stress och belastning och hjälper atleter att prestera på topp när det verkligen gäller.

– Jag är väldigt stolt att få representera och samarbeta med Garmin. Jag har använt deras produkter i åratal både under mina löpturer samt mina rundor på racercykeln kring hemmet i Florida. Garmin har alltid haft smarta produkter som hjälpt mig i den hårda träning som krävs för att hålla på de internationella golftourerna. Speciellt kul tycker jag det är med nya klockan Chronos som är så snygg att jag använder den även utanför själva träningspassen. Den fungerar lika bra under hårda pass som i finrummet så att säga och det är kul med produkter som håller hela vägen!

Kontraktet sträcker sig över 2 år och gäller för hela världen och alla tävlingar Richard spelar under kontraktsperioden.

 

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Ökning av unga golfare trots väntat medlemstapp – 15 faktorer som kan ha påverkat positivt

Antalet pojkar upp till 21 år som spelar golf har ökat med 23 procent i år jämfört med sam…