Hem Utrustning & prylar Leverantörer Garmin släpper ny Approach

Garmin släpper ny Approach

golfklocka

Garmin lanserar Approach S4 – en golfklocka med GPS och nya, smarta funktioner. Approach S4 har en högupplöst pekskärm som går att läsa av i solljus och ett uppladdningsbart batteri som håller i upp till 10 timmar. Den levereras med fler än 30 000 internationella golfbanor med gratis uppdateringar och mäter avståndet till framkant, mitten och bakkant av greenen, samt ger avstånd till layups och doglegs. Dedikerad Green Wiew-knapp och Smart Notification teknik är nya funktioner.

– Approach S4 är vår nya toppmodell inom teknik till golfare och ger spelaren en verklig konkurrensfördel på banan, säger Martin Resch, produktchef på Garmin Outdoor.

– Den högupplösta pekskärmen gör det enklare än någonsin för golfare att prestera. Plus, att den utökade batteritiden ger fler golfrundor på en enda laddning.

Den högupplösta pekskärmen går att använda med handskar på och syns tydligt även i direkt solljus. Den väger 58,4 g, och är vattentät ner till 10 meters djup. Approach S4 har den längsta batteritiden av alla klockor i Approach-serien.

Approach S4 har Smart Notification teknik (när den paras ihop med iPhone 4S eller högre, med iOS7.0), som fungerar som en trådlös förlängning av telefonen via Bluetooth. Smart Notification tar emot e-post, textmeddelanden mm. och du kan läsa det direkt i klockans display.

Approach S4 har en dedikerad knapp för enkel åtkomst till Green View. Funktionen ger dig en bild över den aktuella greenen och flaggan kan justeras för dagens flaggplacering med ett enkelt tryck på skärmen för exakt avståndsmätning.

Det går även att lägga till egna punkter på klockan förr den som vill kunna mäta avstånd till samt mäta längden på dina tidigare slag.

Med det digitala score-kortet går det att spara individuella resultat som kan skrivsa ut via en dator. Approach S4 registrerar också statistik, som fairwayträffar, greenträffar och slag per runda, samt längden på golfrundan.

S4 kan användas över hela världen. Mer än 30 000 banor finns i klockan och det tillkommer inga extra avgifter för abonnemang eller roaming.

Approach S4 beräknas finnas tillgänglig i november till ett rekommenderat cirkapris på 3 199: -.

Den kommer finnas i svart och vitt, med färgglada armband som tillval.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Leverantörer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Cobra öppnar tourbussen för kunder och vanliga golfare under Scandinavian Mixed

Förra året i maj rullade Cobras tour truck ut på vägarna för att bistå kontrakterade Cobra…