Hem Utrustning & prylar Amerikansk test prisar Cross Edge som årets bästa regnställ

Amerikansk test prisar Cross Edge som årets bästa regnställ

MyGolfspy har för tredje året i rad belönat svenska Cross Sportswear med utmärkelsen Årets Bästa Regnställ. Utmärkelsen gäller Cross Edge-serie – det mest avancerade regnstället i företagets kollektion.

Edge har både hög vattentäthet och andningsförmåga som i kombination med stretch och mjuka yttertyger ger en tilltalande passform och rörelsefrihet.

Cross Sportswear har utvecklat ett eget patenterat membran, FTX som kombineras med olika yttertyger.

Amerikanska produkttestaren MyGolfspy genomför varje år 1 000-tals tester av golfprodukter från ledande varumärken och producenter. När de testar regnställ utvärderar de bland annat vattentäthet, andningsförmåga, passform och komfort. För tredje året i rad vann Cross Sportswears Edge-serie utmärkelsen Best Raingear of the Year.

Cross Sportswears Hurricane-serie vann dessutom Best value.

– Vi är såklart väldigt stolta att återigen bli uppmärksammade för våra regnkläders utmärkande egenskaper, säger Jennifer Östberg, Marketing Manager på Cross Sportswear.

– Att göra vattentäta plagg som också andas är en sak men att kunna röra sig i plaggen under påfrestning utan att de stör svingen är där vi verkligen lagt ned arbete i utvecklingen. Det handlar både om att hitta rätt yttertyger, en bra passform som gör att plaggen sitter lagom tight, men framförallt har vi en överlägsen stretch i membran och yttertyg som gör att plaggen följer kroppen utan att begränsa svingen. Här sticker verkligen vårt FTXT-membran ut och när en så stor och betydande produkttestare som MyGolfspy ger oss bästa betyg tre år i rad är det ett kvitto på att det vi gör håller högsta klass i världen, säger Jennifer Östberg.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Utrustning & prylar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Nu lanseras Wilsons nya mobilapp för custom fitting

Som Golfbranschen.se tidigare berättat ska Wilson Golf lansera en mobilbaserad custom fitt…