Hem Utrustning & prylar Leverantörer Toomas Palusaar ny Sales Manager på Cross

Toomas Palusaar ny Sales Manager på Cross

Toomas Palusaar blir ny Sales Manager för sportföretaget Cross Sportswear i Sverige. Uppdraget blir att driva försäljning och tillväxt på den svenska marknaden för Cross som tillverkar tekniska sportkläder med fokus på golf och skidåkning.

Toomas har en gedigen erfarenhet med mer än 25 års inom golf- och konfektionsbranschen. Han har bland annat arbetat för Acushnet Sverige (Titleist & FootJoy) och Proscott AB (Cleveland Golf & Lyle&Scott). Hans senaste uppdrag var som konsult för Sunice Europe Ltd.

Fint varumärke

”Jag är oerhört stolt och glad att kunna ansluta till det grymma teamet på Cross Sportswear! Det är väldigt inspirerande att få vara del i att driva detta fina varumärke framåt.”

Inom sälj- och marknadsteamet finns sedan tidigare Niclas Walfridsson och marknadschef Jennifer Östberg. Niclas anställdes som VD för tre år sedan:

”Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att driva Cross Sportswears utveckling framåt. Det känns både spännande och utmanade att göra en satsning på vår hemmamarknad”, säger Niclas Valfridsson.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Leverantörer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Cobra öppnar tourbussen för kunder och vanliga golfare under Scandinavian Mixed

Förra året i maj rullade Cobras tour truck ut på vägarna för att bistå kontrakterade Cobra…