Hem Utrustning & prylar Leverantörer Toomas Palusaar ny Sales Manager på Cross

Toomas Palusaar ny Sales Manager på Cross

Toomas Palusaar blir ny Sales Manager för sportföretaget Cross Sportswear i Sverige. Uppdraget blir att driva försäljning och tillväxt på den svenska marknaden för Cross som tillverkar tekniska sportkläder med fokus på golf och skidåkning.

Toomas har en gedigen erfarenhet med mer än 25 års inom golf- och konfektionsbranschen. Han har bland annat arbetat för Acushnet Sverige (Titleist & FootJoy) och Proscott AB (Cleveland Golf & Lyle&Scott). Hans senaste uppdrag var som konsult för Sunice Europe Ltd.

Fint varumärke

”Jag är oerhört stolt och glad att kunna ansluta till det grymma teamet på Cross Sportswear! Det är väldigt inspirerande att få vara del i att driva detta fina varumärke framåt.”

Inom sälj- och marknadsteamet finns sedan tidigare Niclas Walfridsson och marknadschef Jennifer Östberg. Niclas anställdes som VD för tre år sedan:

”Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att driva Cross Sportswears utveckling framåt. Det känns både spännande och utmanade att göra en satsning på vår hemmamarknad”, säger Niclas Valfridsson.

Läs fler relaterade artiklar
Läs mer av Tommy Jeppsson
Ladda fler i Leverantörer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Wilson lanserar nytt system för custom fitting: »Satsas många dollar«

2024 lanserar Wilson ett nytt system för custom fitting – Wilson Fit AI. Detta avslöjade B…