Hem Ekonomi & affärer Approach Golf blir huvuddistributör för Esoteric i Europa

Approach Golf blir huvuddistributör för Esoteric i Europa

Esoteric Golf Technologies har tecknat ett Letter of Intent med Approach Golf som innebär att EGT når ut till samtliga länder som ligger under Approach Golfs nätverk: Tjeckien, Danmark, Holland, Finland, Frankrike, Belgien, Luxemburg, Tyskland, Österrike, Island, Italien, Norge, Polen, Portugal, Ryssland, Slovenien, Spanien, Schweiz och Sverige.

Detta Letter of Intent ligger utanför det redan ingångna distributionsavtalet med YES! Golf i USA som under 2008 innebär en minsta omsättning på 11 Mkr.

Redan under golfmässan i München oktober 2007 visade det Holländska företaget Approach Golf sitt stora intresse för EGTs produkter. VD:n för Approach Golf, Aad van Os levererade sina underdistributörer till EGTs monter en efter en och ville visa dem EGTs produkter. Nu har Approach Golf fattat beslutet att de vill agera huvuddistributör för samtliga våra produkter gällande samtliga marknader som de idag har under sitt paraply. Approach Golf tar emot YES! Golfs produkter via containrar och skeppar dem vidare i sitt nätverk.

”För EGT är detta ett enormt stort framsteg. Efter USA och Japan är Europa en mycket intressant och viktig marknad och speciellt intressant är det när Approach Golf kontaktar oss efter påtryckningar från sina underdistributörer som i sin tur önskar köpa våra produkter via Approach Golf”, säger Tomas Dahl VD för EGT. ”Ryktet om våra unika produkter verkar sprida sig som en löpeld just nu och vi är redo för att kunna leverera i betydligt större kvantiteter än vad vi tidigare gjort.”

Avtalet innebär bland annat att EGTs produkter finns med i den katalog som sprids till samtliga länders återförsäljare och deras kunder.
”Yes! Golf har en otroligt stark framfart just nu och vi har förmånen av att nu kunna surfa i dess vågor”, säger Tommy Larsson Marknadschef för EGT.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Ekonomi & affärer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Cobra öppnar tourbussen för kunder och vanliga golfare under Scandinavian Mixed

Förra året i maj rullade Cobras tour truck ut på vägarna för att bistå kontrakterade Cobra…