Hem Marknad & media Titleist blir ny titelsponsor till finalen på MoreGolf Mastercard Tour

Titleist blir ny titelsponsor till finalen på MoreGolf Mastercard Tour

Rikard Blomstrand, vd Acushnet och Anders Dalered, Svenska Golfförbundet, skakar hand.

Finalen på MoreGolf Mastercard Tour byter namn till The #1 Tour Final in Golf. Det sker i samband med att Titleist och FootJoy blir nya titelsponsor till tävlingen.

– Det är en långsiktig strategiskt satsning med touren där vi vidareutvecklar och förlänger vårt befintliga samarbete med ett nytt 3-års avtal som sträcker sig till 2025, säger Rikard Blomstrand, vd på Acushnet Nordic.

– På så vis hjälper vi till att utveckla och stötta framtidens storstjärnor vilket även på sikt föder ett bredare intresse för vår sport.

Både Titleist och FootJoy arbetar med elitspelare, från de allra högsta tourerna och ned till spelare på de mer lokala tourerna.

– Det är den naturligaste arenan och platsen för oss och våra varumärken och vi är glada och stolta att kunna genomföra denna satsning.

Frida Präster, som är ansvarig för proffstävlingar på Svenska Golfförbundet, konstaterar att det har funnits ett nära och välfungerande samarbete mellan den svenska proffstouren och Acushnet under många år.

– Några exempel på både herr- och damsidan är FJ Birdieligan, Titleist som officiell bollpartner och diverse ProAm-aktiviteter. Deras produkter och tjänster är väldigt uppskattade både från tourens och spelarnas sida. Därför är vi väldigt glada och tacksamma över att nu fördjupa samarbetet och synliggöra dem som titelpartner av tourfinalen på MoreGolf Mastercard Tour. Det betyder mycket för proffstourernas utveckling att samarbeta med en partner som bidrar på så många olika plan.

Finalen spelas på PGA National 11-13 oktober.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Den vilda jakten på världens bästa golfbanor: ”Det började med Augusta …”

Totalt 207 banor har någon gång varit med på Golf Magazines ranking över de 100 bästa golf…