Hem Marknad & media Rotation på Golf & Co: Anders Westerlund lämnar – Johan tar över

Rotation på Golf & Co: Anders Westerlund lämnar – Johan tar över

Vid årsskiftet lämnar Anders Westerlund efter 10 år sin roll som verksamhetschef för Golf & Companies. Han efterträds av Johan Devinger.

Johan är ett känt namn i golfbranschen, då han drivit den framgångsrika butiken på Kallfors i många år. Han har också varit marknads- och försäljningschef samt VD för Järna Golf AB/Kallfors GK.

Johan har varit borta från golfen ett par år och jobbat i andra branscher, men har hela tiden längtat tillbaka till golfen.

– Johan har precis den profil, kompetens och sociala förmåga som vi eftersökt för rollen som ny verksamhetschef för Golf & Co. Med sin långa branscherfarenhet är han väl införstådd med golfens strukturvillkor och vilka utmaningar branschen står inför i framtiden, säger Johan Laur

Johan ska fortsätta utveckla föreningen i den riktning styrelsen och medlemmarna pekat ut för de närmaste åren. Vilket innebär, förutom att driva Golfmässan och andra inköpsdagar, att utveckla hållbarhetskriterier för medlemmarna och att erbjuda medlemmarna ett ertal olika utbildningsdagar. Arbetet med medlemsförmåner, undersökningar och Golfens dag kommer fortsätta som tidigare.

– Jag tror att min erfarenhet av att både driva shop och golf­klubb ska kunna komma väl till pass i mitt uppdrag, säger Johan Devinger.

  • Tidigare yrkeskarriär
    Butikschef Golfkompaniet, Kallfors
  • Delägare Golfbutiken Kallfors
  • Marknads- och försäljningschef Kallfors GK – VD Järna Golf AB/Kallfors GK
Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Patrick Ekwall lär sig spela golf för ett högre syfte: »Det ska gå – på något vis«

– Oj, oj, oj, det här kommer att ta evigheter, säger Patrick Ekvall och slår sig ned vid e…