Hem Banor & klubbar Golfbaren öppnar i Sundbyberg

Golfbaren öppnar i Sundbyberg

Golfbaren-gruppen öppnar sin sjätte anläggning i Signalfabriken i Sundbyberg. Sedan tidigare har man anläggningar i Kristineberg, Aspudden, Nacka Strand, Jungfrusund och SWING by Golfbaren i Vasastan i centrala Stockholm. 

– Sundbyberg har lockat oss sedan många år tillbaka. Redan första dagen vi tittade på lokalen föddes de initiala tankarna kring inredning och tema. Platsen är a och o när vi tittar på intressanta projekt och möjligheter. Känns det rätt kan det mycket väl bli fler golfbarer under 2022, men tillväxt är inget självändamål. Vår prioritet är att etablera SIGNAL och välkomna gäster att uppleva The Minigolf Experience, god mat och dryck med minigolf som central del, säger Hans Olofsson, Golfbarens grundare.

SIGNAL by Golfbaren har två barer samt en generös yta anpassad för socialt mingel, möten, fester, familjehäng och after work.

Grundaren Hans Olofsson har har en lång bakgrund som bangolfproffs. Han spelade för Sundbybergs Bangolfklubb 1995–1999 och var bland annat ledande spelare bakom klubbens sex SM-guld och Elitserievinster under dessa år. 

– Minigolfen är stark i Sundbyberg och bangolfklubbens anläggning på Golfängarna vid Lötsjön är en härlig klassiker sedan 1970-talet (klubben bildades redan 1952 och fyller 70 år 2022) som vi hoppas bli ett trevligt komplement till under vinterhalvåret. Att nu få komma tillbaka hit och vara en del av fastighetsägaren Alectas remake av Signalfabriken med fokus på mat, dryck och nöjen ska bli väldigt spännande. Sundbyberg har en härlig småstadscharm så vi hoppas på många lokala stammisar. Dessutom vill vi gärna rekrytera personal lokalt och erbjuda musikunderhållning med lokal förankring på olika sätt, vilket jag hoppas att vi ska lyckas med, säger Hans Olofsson.

SIGNAL by Golfbaren öppnar 1 december.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Klubbchef i Östergötland polisanmäld för misstänkt förskingring

En golfklubb i Östergötland skakas av oegentligheter. Klubbchefen är polisanmäld för att h…