Hem Marknad & media GameBook blir leverantör till Nordea Tour

GameBook blir leverantör till Nordea Tour

GameBook har slutit ett avtal med Nordea Tour som betyder att resultatrapporteringssystemet kommer att

 

användas på Nordea Tours Pro-am-tävlingar.

GameBook erbjuder resultatrapportering i realtid via live leaderboards och har en del andra egenskaper som gör tävlingsadministrationen mer effektiv.

Utvecklingsarbetet för GameBook har skett i samarbete med bland annat Stewart Cink och Europatour vinnaren Mikko Ilonen.

– Vi är glada att kunna meddela att Nordea Tour kommer ta den unika GameBookupplevelsen till svenska golfare i sommar. GameBooksystemet har fått exceptionell feedback från tusentals olika spelare på olika GameBookevenemang och tävlingar runt om i världen, säger Kalle Väinölä, grundare till GameBook.
– Jack Nicklaus, Arnold Palmer och Stewart Cink har använt GameBooksystemet på sina egna events, men det är lika glädjande att få höra positiva kommentarer från oräkneliga amatörgolfare världen över som använder GameBooks golf-app som en del i sin vardagliga golf.

Martin Dahlström, TD-Chef, Nordea Tour:
– Vi är mycket imponerade av GameBook. Utseendet, känslan och funktionaliteten i systemet är enastående och vi är säkra på att de som kommer att få uppleva systemet kommer att tycka ännu bättre om våra evenemang. Med GameBook tar vi våra evenemang till en ny nivå och deltagarnas upplevelse blir ännu starkare med ett roligt och spännande sätt att följa resultaten i tävlingen i real tid.
[ad#468×15]

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Den vilda jakten på världens bästa golfbanor: ”Det började med Augusta …”

Totalt 207 banor har någon gång varit med på Golf Magazines ranking över de 100 bästa golf…