Hem Utrustning & prylar Leverantörer ECCO satsar på klassisk stil med Luxurious World Class GTX

ECCO satsar på klassisk stil med Luxurious World Class GTX

Danska  ECCO lanserar nu World Class GTX i färgerna vit/lila. En fullfjädrad och lyxig golfsko i klassisk stil för herrar som kombinerar en ovansida i mjukt skinn med en rad moderna, tekniska funktioner.

World Class GTX är handsydd och en av golfens lyxigaste skoupplevelser, med en passform och känsla som överträffar även de högst ställda förväntningarna. Den kommer att användas vid tävlingar av flera ECCO-spelare, bland annat Stuart Appleby och Aaron Baddeley. Skon är den enda golfskon (från de främsta tillverkarna) med lädersula  och ovansida med GORE-TEX©-funktion, vilket ger oöverträffad vattenavstötande förmåga och garanterad andning. Stötdämpande innersulor bidrar till en enastående, långvarig komfort.

Luxurious World Class GTX

”Ända sedan ECCO presenterade sin första golfskokollektion har  spelare över hela världen sökt sig till den traditionella stilen på våra World Class-skor”, säger Michael Waack, chef för Global Golf på ECCO. ”Vi ville vidareutveckla den för att även kunna erbjuda den populära högkvalitativa skon med sofistikerade fuktavvisande egenskaper.”

Andra prestandahöjande egenskaper hos World Class GTX inkluderar:

• ”Second Skin”-foder  – har utvecklats av ECCO:s nätverk av garverier: håller fukten borta och skapar en lyxig, mjuk insida och ger  ett torrt, bekvämt klimat i skon även under de mest påfrestande förhållanden.

• Comfortfibersystem – En särskild ECCO-innersula som ökar luftcirkulationen och skapar ett fräscht, svalt klimat i skon.

• Vattenavvisande – Lädersulan i kombination med TPU i hälen bidrar till oöverträffad prestanda och samtidigt en distinkt stil.

ECCO:s golfskor används i tävlingar av internationella stjärnor som Graeme McDowell, Fred Couples, Stuart Appleby, Aaron Baddeley, Thomas Bjorn, Thongchai Jaidee, Thorbjørn Olesen, Bradley Dredge, John Bickerton, Jennifer Johnson Iben Tinning och många fler.

World Class GTX finns i följande färger: vit/lila, mörk röd

Pris: 3,299 SEK

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Leverantörer

En kommentar

  1. Ivan

    lördag, 4 februari, 2012 at 07:40

    Merci pour le blielt. J’ai aussi de parler cette thèmatique sur mon blog. Par la même occasion, je viens de poster un lien vers cet article.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Dokument: Så lades grunden till Cobras position i Sverige

När Cobra skulle lanseras i Sverige var varumärket en uppstickare – en leverantör som förs…