Hem Utrustning & prylar ECCO släpper ultralätt BIOM Zero-modell

ECCO släpper ultralätt BIOM Zero-modell

Danska ECCO utökar BIOM Zero-serie med minimalistiska NATURAL MOTION-golfskor som är byggda för att ge maximal flexibilitet och gångkomfort på och utanför golfbanan.

BIOM Zero väger mindre än 270 gram, vilket gör den till den lättaste golfsko ECCO någonsin tillverkat. Skon erbjuds i två mönster och ett antal diskreta eller livfulla färger. Den marknära designen bygger på två patenterade prestandasystem – NATURAL MOTION och ECCO Dynamic Traction System (E-DTS).

”Vi lanserade BIOM Zero som en överraskning och limited edition på PGA-mässan 2013, där den fick mycket stor uppmärksamhet och sålde slut nästan direkt”, säger Michael Waack, chef för ECCO Global Golf.
”Vi har lyssnat på önskemålen från våra detaljhandelspartners och deras kunder runt om i världen, och släpper därför fler stilar, mönster och spännande färger.”

Som alla ECCO-skor i hybridkategorin är BIOM Zero byggd på yttersulan E-DTS med 100 gjutna greppdubbar och 800 greppvinklar. Dessa element är tillverkade i TPU – ett mycket hållbart och slittåligt material – vilket ger ett ypperligt grepp i tourklass.

BIOM Zero är tillverkad med en högteknologisk direktinjiceringsprocess och har även en fullständigt anatomisk läst som ger stöd längs hela fotens längd och låter kroppens överlägsna system absorbera energin från stötarna i varje steg.

Som en del av ECCO:s herrgolfkollektion våren/sommaren 2014 har BIOM Zero ett fukttransporterande Second Skin-foder och den exklusiva ECCO HYDROMAX™-garvningen som ger utomordentlig vädertålighet.

ECCO Golfskor bärs på tävling av golfstjärnor i hela världen, som Fred Couples, Graeme McDowell, Thomas Bjørn, Thongchai Jaidee, Marcel Siem, Wu Ashun, Andreas Hartø och JB Hansen.

Rekommenderat pris: 1800 kronor

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Utrustning & prylar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Nu lanseras Wilsons nya mobilapp för custom fitting

Som Golfbranschen.se tidigare berättat ska Wilson Golf lansera en mobilbaserad custom fitt…