Hem Mode & konfektion Ecco går mot färgglad vår

Ecco går mot färgglad vår

Danska ECCO  visar upp en stor variation av ljusa, häftiga nya färger i sin Golf Street dam kollektionen för 2011.
Den vardagliga sportstilen med moderna mönster är perfekt för en dag på stan, en runda på banan eller en skön eftermiddag med vännerna. Skornas mångsidighet kommer från super-grepp dubbarna som är gjorda av det slittåliga och extremt hållbara TPU materialet som har visat sig fem gånger mer hållbart än gummi.

– Tillsammans med våra Fashion Life modeller har damernas Golf street tänjt på gränserna genom att introducera nya nivåer av bekvämlighet och stil till kvinnors liv runtom i världen, säger Michael Waack, Chef för Global Golf, ECCO.

– Det som är mest fantastiskt är antalet kvinnor som har köpt det, inte som en golf sko, utan som en bekväm, modern sko för vardagligt bruk.
Damernas Golf Street är testad och uppskattad av Tour spelare. Den har en blank slitsula som färgriktigt matchar ovanlädret på skon. Denna smarta färgkombination – tillsammans med det diskreta mönstret, starka färgerna och silver-nit detaljerna – garanterar en iögonfallande look.
Precis som alla ECCO skor är damernas Golf Street framtagen genom en avancerad konstruktionsprocess som använder direkt injicerat Polyurethane. Detta är unikt för ECCO i golfindustrin och garanterar långvarig komfort och korrekt anatomisk support. Dessutom har den en tredubbel innersula med ECCO Comfort Fiber System för svala, torra förhållande i skons insida.
Golf Street finns tillgänglig i följande spännande färger för 2011; Fire/Black, Black/Candy, Melon/Meadow, Imperial Purple, White/Danube, Light Silver och Earth Brown/Honey till ett rekommenderat nettopris av 1 199 kronor.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Mode & konfektion

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Jordnära toner och djuriska mönster i Daily Sports höstkollektion

Daily Sports höstkollektion blandar jordnära toner och mjuka material med kontrastrika fär…