Hem Banor & klubbar Marlene Hedblom blir Head Pro på Bro Hof Slott

Marlene Hedblom blir Head Pro på Bro Hof Slott

I cirka tolv år spelade Marlene på Europatouren innan hon klev av och blev Pro på Arlandastad 2008. Då hade hon en vinst på Europatouren från 2003 (Biarritz) som största merit.

– Fast jag är mer stolt över min seger i Europatourkvalet i La Manga 1998. Det glömmer jag aldrig, säger hon.

Efter proffsspelandet blev det tre år på Arlandastad innan Bro Hof Slotts VD Johan Hagenfeldt hörde av sig.

– Jag minns första gången jag kom med bilen över krönet till Bro Hof och såg banan breda ut sig. Då tänkte jag; vilken lyx det skulle vara att få se det här varje dag. Och nu är jag här, säger hon och fortsätter:

– Allt man gör på Bro Hof måste man göra bra. Men jag känner att här kan jag utvecklas. På Arlandastad har jag jobbat väldigt mycket med lektioner. Nu blir det mer arbete mot företag och att skräddarsy deras dag. Det blir ett bredare jobb. Det ska verkligen bli kul.

Marlene Hedblom har också varit instruktör i tidningen Svensk Golf. Och det uppdraget kommer hon att behålla.

Johan Hagenfeldt, VD på Bro Hof Slott, är glad över att kunna knyta till sig en av Sveriges bästa och mest kända kvinnliga instruktörer.

– Jag har länge haft ögonen på Marlene. Hon har mycket att bidra med både till våra medlemmar, till våra företagskunder och till våra gäster. Marlene är charmig och duktig. Det är två mycket bra egenskaper, säger Johan Hagenfeldt.

Daniel Bäck, som arbetar som Pro på Bro Hof Slott, kommer att fortsätta med sin verksamhet precis som tidigare.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Han är årets greenkeeper: »Har förvandlat en ful ankunge till en vacker svan«

Hans Karlsson Johanneson på Oskarshamns Golfklubb är årets greenkeeper, utsedd av SGA Riks…