Hem Marknad & media Bjertorp Slott ny medlem i Countryside Hotels

Bjertorp Slott ny medlem i Countryside Hotels

Bjertorp Slott på Varaslätten blir Countryside Hotels 44:e medlem.
Sveriges yngsta jugendslott, Bjertorp Slott från 1914, ligger mitt på den vackra Varaslätten mellan Skara och Göteborg, granne med Bjertorps GK.

– Bjertorp Slott är ett fantastiskt tillskott för oss och kompletterar vår medlemsskara på ett mycket bra sätt. De har förvaltat sitt ursprung på bästa tänkbara vis, säger Magnus Broomé, VD för Countryside Hotels.

[ad#ad-4-liten]

Bjertorp slott är en mötesplats för konferenser, fester, golfspelare, bröllop och för alla som vill njuta lite extra. Hotellrummen har under 2008 varsamt renoverats och erbjuder idag det bästa av två världar. I en fantastisk kombination av färger och mönster möter den klassiska Jugendstilen det moderna 2000-talet med dess komfort och bekvämlighet. Alla hotellrum, mötes- och konferenslokaler samt salonger berättar också sin egen historia om upphovsmannen, konsul Knut Henrik Littorins, spännande liv.

– Historien är en viktig del i upplevelsen på Bjertorp slott. Här finns originalmöbler kvar och alla rum har tavlor och böcker som berättar om slottets historia. Dessutom kan alla i personalen slottets historia som de gärna berättar för intresserade gäster, säger Victoria Johansson, Hotelldirektör för Bjertorp Slott.

För Countryside Hotels har 2008, som för många andra hotellkedjor, varit ett något sämre år än 2007, men Magnus Broomé ser med tillförsikt på framtiden.
– Vi ser positivt på den nationella marknaden där vi inte varit så verksamma genom åren och kommer att synliggöra oss än mer, bland annat byter vi vid årsskiftet logotyp efter 25 år med den klassiska älgen, förklarar Magnus Broomé, som också räknar med ytterligare ett medlemstillskott innan 2008 är över.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Alfredsson och Brasier väljs in i Sveriges Golf Hall of Fame

Helen Alfredsson hedras med Golfsveriges högsta utmärkelse. Även tränarlegenden och banark…