Hem Marknad & media OnTee adderar 55 nya banor i Frankrike efter samarbete med Ugolf

OnTee adderar 55 nya banor i Frankrike efter samarbete med Ugolf

OnTee utökar utbudet med 55 bokningsbara golfbanor i Frankrike, detta tack vare ett samarbete med Ugolf, som är ett golfbanenätverk med mer än en och en halv miljon spelade rundor årligen.

Totalt sett har OnTee nu ett utbud på drygt 1 000 golfbanor i Europa.

– Tajmingen för samarbetet med Ugolf kunde inte ha varit bättre, säger Fredrik van Speijk, grundare och VD på OnTee.

– Vi är mitt inne i en period då svenska, brittiska och tyska golfare vallfärdar till Sydeuropa för att njuta av golf i solsken. Vi är riktigt glada och stolta över att ha signat Ugolf och kunna erbjuda våra användare 55 fantastiska golfbanor i Frankrike.

Enligt OnTees egen bokningsstatistik är Spanien det populäraste landet att boka starttider i, följt av Frankrike och sedan kommer golfuppstickare så som Portugal, Italien och Tjeckien. Samtliga golfbanor kan bokas på OnTees sajt eller direkt i appen och man erbjuder alltid kostnadsfri avbokning upp till 48 timmar innan starttid.

– Vi har oerhört fin golfbanedensitet i Sydeuropa och även flera tourbanor som alltid ligger i topp bland de mest bokade. Det är viktigt för oss att hela tiden förbättra utbudet och ha fingret på golfpulsen gällande nya trender, banor och koncept. I och med samarbetet med UGolf utökar vi vårt utbud i Frankrike med UGolfs tre varumärken: Daily Golf med storstadsnära banor, Garden Golf för semestergolf i naturområden och Exclusive Golf med premiumbanor i fantastiska miljöer, säger Fredrik van Speijk.

 

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Ökning av unga golfare trots väntat medlemstapp – 15 faktorer som kan ha påverkat positivt

Antalet pojkar upp till 21 år som spelar golf har ökat med 23 procent i år jämfört med sam…