Hem Marknad & media Alex Norén sponsras av nya svenska klädmärket

Alex Norén sponsras av nya svenska klädmärket

Alex Noren.

Alex Norén kommer att spela i till ett av de ett av de snabbast växande klädmärkena i golfvärlden de kommande åren – Macade Golf.

– Vi är hans klädsponsor och kommer även utveckla en kollektion tillsammans med Alex under året, berättar företagets VD Stefan Kesling.

Alex Norén är för närvarande rankad 39:a i världen.

– Som svensk känns det som en fantastisk match att bli en del av ett svenskt pionjärvarumärke. Stilarna är trendiga och supercoola medan materialet ger fri rörlighet i svingen. Jag har många bra golfår framför mig och är exalterad över möjligheterna som ligger framför oss, säger Alex Norén.

Macade och Alex kommer att arbeta tillsammans för att skapa en skräddarsydd kollektion och även öka varumärkesmedvetenheten internationellt.

– Det är lustigt hur en liten idé kan utmynna i något mycket större. Jag började göra kläder åt vänner och att nu se dessa på en topp 50-golfare i världen är ganska otroligt, säger Erik Villadiego som är grundare av Macade Golf.

Under säsongen 2023 kommer Alex att tävla på både PGA Tour och DP World Tour, han kommer att delta i samtliga majors och förhoppningsvis representera Europa i Ryder Cup.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Golfbanor går samman för att locka turister till Skaraborg

12 golfbanor i Skaraborg har gått samman för att gemensamt visa upp sig. Målet med initiat…