Hem På nytt jobb Han blir ny klubbchef på Karlshamns Golfklubb

Han blir ny klubbchef på Karlshamns Golfklubb

Per Simonsson, Karlshamns Golfklubb

Efter sju år som klubbchef/VD för A6 Golfklubb slutar Per Simonsson för att i stället börja som klubbchef på Karlshamnas Golfklubb.

Per har en lång och gedigen erfarenhet från olika befattningar inom näringslivet där han både varit vd för Nässjötryckeriet, Nedis och Aura Light samt arbetat som försäljningschef i olika bolag.

Inom golfen blev Per nominerad 2 år i rad (top 5) som årets klubbchef i Sverige. 2018 blev han Club Manager Of The Year.

A6 GK har under Pers sju år på klubben haft en väldigt fin utveckling.

Klubbens ordförande Lasse Petersson:

– Vi ser i Per Simonsson en klubbchef/vd som med glädje, driv, kompetens och stort engagemang kommer att fortsätta utveckla vår verksamhet. Per är en frisk fläkt som kommer att leda klubbens arbete i den riktning som krävs för att möta dagens och morgondagens behov och önskemål på en anläggning som skall locka fler in i golffamiljen. Vi inspireras av Pers jobb på A6 GK och ser att det passar perfekt med det vi ser som det bästa för Karlshamns GK som vi också vill ska utgöra en samlingspunkt för alla grupper och individer som söker upplevelser och aktiviteter. 

– Per är rätt person att leda oss in i nästa fas av klubbens utveckling efter några år av stora och viktiga investeringar i nytt klubbhus, padelbanor och vår helt nya golfstudio med möjlighet till träning och simulatorgolf året runt. Vi menar att ökad tillväxt i verksamheten är ett naturligt nästa steg. Där är vi övertygade om att Per är rätt person att hålla i taktpinnen och inspirera oss alla.

Per Simonsson börjar sin tjänst på Karlshamns GK den 10 april 2023.

Per Simonsson:

– Det ska bli mycket spännande att ”komma hem” till Karlshamn, säger Per Simonsson. Ett utmanande och utvecklande arbete väntar. Tillsammans med klubbens anställda, medlemmar och partners startar ett roligt arbete att bidra till verksamhetsutveckling och att än mer sätta Karlshamn på golfkartan. Tillväxt är ett fokusområde och jag hoppas det ska pratas mer golf både i Karlshamn och Blekinge generellt. Karlshamn och Mörrum specifikt är ett perfekt destinationsmål både för golfspelare och näringsliv, summerar Per.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i På nytt jobb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Han blir ny CEO för European Tour Group

Guy Kinnings tillträder i dag som European Tour Groups verkställande direktör. Kinnings ef…