Hem Marknad & media Svenska golfföretag prisades på World Golf Awards

Svenska golfföretag prisades på World Golf Awards

Jenni Vellonen, Golf Plaisir

Det gick bra för svenska golfföretag när World Golf Awards gick av stapeln i Abu Dhabi.

Golf Plaisir utsågs till årets bästa golfresearrangöri Sverige, Danmark och Finland. I hård konkurrens med några av de stora brittiska och tyska golfresearrangörerna blev även Golf Plaisir utnämnd till Europas bästa golfresearrangör.

I Sverige har Golf Plaisir vunnit pris varje år sedan 2015 men i Finland var det företagets första utmärkelse. Golf Plaisirs Country Manager Jenni Vellonen var på plats i Abu Dhabi för att ta emot utmärkelserna.

– Vi är ganska nya på den finska marknaden. Vi har bara funnits där i tre år. Så det var kul att de vann priset. Men jag är besviken över att vi inte fick priset i Norge, säger Johan Kullenberg, Marketing Manager.

– Jag hade på känn att vi skulle kunna vinna men jag blev ändå positivt överraskad. Man blir glad i hela kroppen. Vi har jobbat så himla hårt med att öka kundnöjdheten. Reseverksamheten gick ju ned under pandemin men det gav oss extra tid att jobba med olika redskap på plats. Alla sådana bitar har förbättrats. Får man nöjdare kunder så tjänar man mycket på det, exempelvis i minskade marknadsföringskostnader. Så jag ser detta som att våra kunder är lite mer nöjda än andra.

Peter Browall, CEO Golf Plaisir kommenterar:

– Att vinna priset som bästa golfresearrangör är något vi värderar väldigt högt, då det är våra egna kunder och samarbetspartners som röstar. Vi har fortsatt vårt målmedvetna arbete med att utveckla verksamheten och att alltid sätta kunden i centrum. Därför är det extra glädjande att det arbetet uppmärksammas på World Golf Awards. Konkurrensen i branschen är stenhård och vi är aldrig bättre än vår senaste arrangerade golfresa.

World Golf Awards är en systerorganisation till World Travel Awards. Förutom priset som bästa golfresearrangör delar man även ut priser i en mängd andra olika klasser. Exempelvis bästa golfbana, bästa golfhotell och bästa golfresmål. World Golf Awards delar också ut utmärkelser som årets golfarkitekt och mest miljövänliga golfbana.

Frösåker vann klassen som Sveriges bästa bana och Ekerum vann pris för Sveriges bästa golfhotell.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Alfredsson och Brasier väljs in i Sveriges Golf Hall of Fame

Helen Alfredsson hedras med Golfsveriges högsta utmärkelse. Även tränarlegenden och banark…