Hem Marknad & media Sofia Strindholm ska stärka kansliet på PGA of Sweden

Sofia Strindholm ska stärka kansliet på PGA of Sweden

PGA Sweden anställer Sofia Strindholm.

Sofia Strindholm lämnar Karlstad GK för att börja arbeta på PGA of Sweden.

Sofia ska arbeta med utveckling, utbildningsfrågor, kommunikation och service till föreningens medlemmar.

Sofia har en lång och gedigen karriär med sig i ryggen. Först som spelare, sedan tränare och senast som klubbchef och VD på Karlstad GK.

Sofia börjar officiellt den 1 mars 2020, men är sedan många år tillbaka redan mycket väl insatt i PGAs verksamhet genom sin plats i PGAs styrelse.
Då PGA är inne i en utvecklingsfas kommer Sofia inledande främst arbeta med utveckling, utbildningsfrågor, kommunikation och service till våra medlemmar.

– Jag har haft fördelen och nöjet att följa Sofia genom tränarutbildningen vidare genom hennes deltagande i golfens klubbchefsutbildning och nu de senaste åren fått arbeta med henne i styrelsen där utbildningsfrågor och kompetensutveckling haft stor betydelse. Med Sofias breda kompetens, engagemang och stora hjärta i golfen, ser jag tillsammans med styrelsen, våra medlemmar, Anna samt andra engagerade personer mycket fram emot att fortsätta stärka golfen, våra medlemmar och utveckla PGA tillsammans, säger Johan Hampf, VD/Kanslichef, PGA of Sweden.

– Jag är oerhört glad och stolt över att ha fått förtroendet över att axla en viktig roll på PGA tillsammans med styrelsen, Johan, Anna och inte minst PGAs medlemmar. Jag har varit medlem i PGA i 22 år och gjort den långa resan som professionell golfspelare i 10 år, jobbat som tränare, kanslichef och nu som klubbchef/VD på Karlstad GK de senaste 4 åren. Jag har ett driv att alltid vilja utvecklas och bli bättre, därför ligger alla sorters utveckling mig varmt om hjärtat. Det har bland annat fått mig att gå de flesta utbildningar i PGA.

– För mig är det viktigt att få tillhöra ett sammanhang som skapar förutsättningar för utveckling, vilket PGA är ett utmärkt exempel på. Ensam är inte stark i mitt tycke och PGA är en yrkesorganisation som jag tycker har en viktig roll i golfbranschen. Jag ser mycket fram emot att få starta den här resan tillsammans med styrelsen, Johan och Anna för att stärka PGA medlemmen och på så sätt klubben och golfen i Sverige!

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Den vilda jakten på världens bästa golfbanor: ”Det började med Augusta …”

Totalt 207 banor har någon gång varit med på Golf Magazines ranking över de 100 bästa golf…