Hem Folk Johan Hampf blir ny kanslichef på PGA of Sweden

Johan Hampf blir ny kanslichef på PGA of Sweden

PGA of Sweden har anställt en ny kanslichef

Det blir Johan Hampf som tar över efter Mikael Sorling. Han tillträder 1 april.

Johan, som tidigare varit Utbildningsansvarig på PGA of Sweden, har gjort ett fantastiskt jobb under sina 12 år i organisationen.

– Johan har utvecklat PGA:s utbildningsverksamhet till en helt ny nivå och vi ser det som fullt naturligt att Johan tar över som kanslichef, säger Marcus Lindell, Ordförande PGA of Sweden.

PGA:s nuvarande Kanslichef, Mikael Sorling, uppnår pensionsålder efter 22 framgångsrika år på PGA of Sweden. Rekryteringsprocessen startade under hösten.

– Det har varit en relativt lång process då vi fick in många kvalificerade ansökningar men tack vare en engagerad styrelse och en professionell rekryterare lyckades vi hitta helt rätt, säger Marcus.

PGA of Sweden går in i framtiden med en helt ny strategisk plan.

– Jag är oerhört stolt och glad att få ta över rollen som PGA:s nya kanslichef. PGA har sedan länge legat mig mycket varmt om hjärtat, långt innan jag blev PGA medlem redan 1986. PGA har under Mikael Sorlings ledning vuxit till en mycket stark och väl fungerande organisation, med en medlemskår/kollegor som enligt mig är den bästa i världen. PGA of Sweden är från omvärlden en mycket respekterad organisation. Med den grunden känns det inspirerande och motiverande att tillsammans med styrelsen, medarbetare och PGA kollegor, få ta PGA in i framtiden, säger Johan Hampf.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Folk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Han är SGF:s nye förbundsläkare

En distriktsläkare från Östergötland, med golf som hobby, tar över huvudansvaret som förbu…