Hem Marknad & media Robert Karlsson återupptar samarbetet med Sportyard

Robert Karlsson återupptar samarbetet med Sportyard

Robert Karlsson återupptar sitt samarbete med Sportyard.

Sportyard företrädde Robert fram till 2013 då Robert valde att prova på andra samarbeten i samtidigt som han flyttade till North Carolina, USA, för att fokusera på PGA Tour.

– Nu är det fullt fokus på Europatouren och uppdraget som vice-kapten för det europeiska Ryder Cup-laget som gäller. Även om jag fortfarande bor i USA med min familj är det på något sätt som att hitta hem igen, likadant känns det att fortsätta där vi pausade för några år sedan med Sportyard, säger Robert om samarbetet.

Sportyard företräder nu nio professionella golfspelare, med totalt fler än 30 vinster tillsammans på världens golf-tourer, samt Jenny Ris.

– Robert är inte bara en av Sveriges absolut bästa golfare, han är också en gammal vän och en av Sportyards mest framgångsrika klienter. Vi har vårdat vår vänskap och bibehållit kontakten under denna tid isär och jag är väldigt glad över att Robert har valt att börja arbeta med oss igen. Det betyder långt mer för oss än bara en underskrift på ett klientkontrakt, säger Johan Elliot, grundare av Sportyard,, om återföreningen.

Sportyard kommer att bistå Robert i alla delar av hans professionella karriär och uppdrag, inklusive sponsorkontakter.

Fakta om Robert Karlsson:

Född 1969. Gjorde debut på Europatouren 1988. Vann Europatourens penningliga (”Order of Merit”) 2008 och blev i juni 2017 utsedd till vice-kapten för Europas Ryder Cup-lag 2018. Robert är gift med Ebba och de är, tillsammans med sina två barn, bosatta i North Carolina, USA. Robert har totalt elva vinster på Europatouren, med största vinsten i Dubai World Championship 2010, och har representerat Europa i Ryder Cup två gånger (vinst 2006).

 

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Alfredsson och Brasier väljs in i Sveriges Golf Hall of Fame

Helen Alfredsson hedras med Golfsveriges högsta utmärkelse. Även tränarlegenden och banark…