Hem Banor & klubbar Alexander Norén lämnar SportYard

Alexander Norén lämnar SportYard

Alexander Norén väljer sin bror Andreas Lagercrantz som manager.

Andreas arbetar som manager på People Can Fly och övertar i och med detta all hantering av Alex affärer och tjänster från 1 januari 2011.

Alexander Norén har en imponerande amatörkarriär bakom sig och framgångarna har fortsatt när han blev proffs 2005. Första vinsten på European Tour kom 2009 i Omega European Masters i Schweiz. Säsongen 2009 slutade Alex på 25:e plats i Race to Dubai. Alexander har till dagens datum spelat in över 26 000 000 SEK. I senaste tävlingen, Black Mountain Masters i Thailand slutade Alex 8:a. Alex har en prisbelönt hemsida och blogg med 80 000 läsare per månad (www.alexnoren.com)

Alex säger ”Jag och Andreas kommer att samarbeta som ett team där båda parter lär och utvecklas av varandra. Den nära kontakten och förtroendet gör att jag kan lita på Andreas till 100 % och det ska bli grymt kul att arbeta tillsammans”

Andreas säger ”Att representera Alex, som inte bara är en exceptionell golfspelare utan även min bror, är en stor ära och en spännande och rolig utmaning”

Målsättningen inom golfsektionen är att bygga upp ett litet team med få klienter. ”Vi är nog ganska selektiva i valet av klienter, men vi tror på att det är det bästa för båda parter. Vi söker duktiga spelare som har det där lilla extra och där passionen för sporten är tydlig.” säger Andreas.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Åsundsholm satsar 10 miljoner på bana och hotell efter emissionen – siktar på topp 50

Åsundsholm Golf & Country Club var nära att läggas ned för tre år sedan. Det var då de…