Hem Banor & klubbar Österlen får ett lyft

Österlen får ett lyft

Österlens Golfklubb

Österlens GK genomför en banutvecklingsplan som innebär att både Lilla Vik och Djupadal får en ansiktslyftning. Pierre Fulke Design svarar för design och utformning och arbetet utförs i princip av golfklubbens egen personalstyrka. Fokus kommer att ligga på Lilla Vik där arbetet har påbörjats och kommer att intensifieras nu under vintern.
– Under tiden jag arbetat med Österlens GK, har Lilla Vik fått en plats på min topp-10 lista över svenska golfbanor som bör upplevas. Vi kommer, under en tvåårsperiod, arbeta med att skapa en homogen design med nya klipplinjer, bunkrar och tees. Detta kommer att resultera i en bana, som med sin unika natur och läge, gör den till en riktig pärla, säger Pierre Fulke.
Med den nya designen hoppas Österlens GK attrahera fler spelare och medlemmar.
– Alla kategorier av golfare ska kunna njuta av banorna. Lilla Vik har under många år varit en av de mest frekvent be- sökta banorna i Golfsverige. Med ansiktslyftningen designad av Pierre Fulke och Adam Mednick kommer Österlens GK att befästa sin position som en av Sveriges mest besökta golf- anläggningar, säger klubbchefen Gustav Andersson.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Banchefen fick Kristianstads kommuns miljöpris

Miljö- och hälsoskyddsnämnden i Kristianstad har sedan 1992 årligen delat ut ett miljöpris…