Hem Banor & klubbar Österlen får ett lyft

Österlen får ett lyft

0
Österlens Golfklubb

Österlens GK genomför en banutvecklingsplan som innebär att både Lilla Vik och Djupadal får en ansiktslyftning. Pierre Fulke Design svarar för design och utformning och arbetet utförs i princip av golfklubbens egen personalstyrka. Fokus kommer att ligga på Lilla Vik där arbetet har påbörjats och kommer att intensifieras nu under vintern.
– Under tiden jag arbetat med Österlens GK, har Lilla Vik fått en plats på min topp-10 lista över svenska golfbanor som bör upplevas. Vi kommer, under en tvåårsperiod, arbeta med att skapa en homogen design med nya klipplinjer, bunkrar och tees. Detta kommer att resultera i en bana, som med sin unika natur och läge, gör den till en riktig pärla, säger Pierre Fulke.
Med den nya designen hoppas Österlens GK attrahera fler spelare och medlemmar.
– Alla kategorier av golfare ska kunna njuta av banorna. Lilla Vik har under många år varit en av de mest frekvent be- sökta banorna i Golfsverige. Med ansiktslyftningen designad av Pierre Fulke och Adam Mednick kommer Österlens GK att befästa sin position som en av Sveriges mest besökta golf- anläggningar, säger klubbchefen Gustav Andersson.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Sponsor skänkte 1,5 miljon kronor – till golfklubbens nya studio

När Vara-Bjertorps Golfklubb höll höstmöte fick kassör och revisor, precis som på många an…