Hem Marknad & media Nu kommer ett ”rörligt” golv för simulatorer och golfstudior

Nu kommer ett ”rörligt” golv för simulatorer och golfstudior

BGT Scandinavia är på offensiven. Förra veckan tecknade företaget ett distributörssavtal för Quintic Ball Roll i Skandinavien – ett system för putterfitting, putteranalys och putterutveckling.

Nu har man träffat ett liknande avtal med en annan leverantör – Zen Green Stage, som är ett brittiskt företag som utvecklar och tillverkar rörliga golv specifikt för golf. 

Stage kan skapa ett golv helt utan fall men också en putting-yta som påminner om en utomhusgreen med fall i olika kombinationer och riktningar. Golven passar också för simulatorgolf och det går att slå alla slag från golvytan. Den anpassar sig automatiskt till banan som spelas och slaget som ska slås! 

– Zen Green Stage kan användas med några av de ledande simulatortillverkarna i världen, säger Mats-Ola Andreasson, VD BGT Scandinavia AB.

– Vi söker kontinuerligt efter produkter och tillverkare som vi kan addera till vår portfölj och som på ett naturligt sätt stärker vårt erbjudande till marknaden, hjälper våra kunder att utvecklas och göra fler och bättre affärer. Zen Green Stage är precis som Stability Shaft och Quintic Ball Roll banbrytande och världsledande inom respektive område och stärker vår position på marknaden inom puttning & putter-fitting, säger Mats-Ola Andreasson, VD BGT Scandinavia AB.

– Vi ser en mycket stark tillväxt och investeringsvilja från klubbar och företag att skapa och bygga upp studios och simulatorgolf i Sverige, och vi är helt övertygade att kunderna när de väl fått provat, mycket hellre kommer att vilja spela på ett rörligt golv från Zen Green Stage än ett traditionellt plant underlag.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Klassiker tillbaka – de tar över Företagsgolfen efter Göran Oredsson

Företagsgolfen är tillbaka. Sveriges och en av världens äldsta företagsgolftävlingar har v…