Hem Banor & klubbar Linn Grant skänker prispengar till Rya Golfklubb

Linn Grant skänker prispengar till Rya Golfklubb

Linn Grant

I måndags fick Linn Grant motta utmärkelsen årets nykomling på Idrottsgalan

Samtidigt fick hon ta emot Hejapriset på 50 000 kronor från Svenska Spel, Idrottsgalans huvudsponsor. Dessa pengar väljer Linn nu att skänka till Rya Golfklubb där de ska användas till föreningens ungdomsverksamhet.

– Rya är min hemmaklubb och där jag har växt upp och kunnat utveckla mitt spel. Det känns kul att kunna hjälpa andra tjejer och killar som har haft samma drömmar som jag har haft, säger Linn Grant.

– Det är en enorm ära att ha Linn som medlem, hon betyder jättemycket för Rya. Hon är en magisk förebild för våra juniorer och en otrolig ambassadör för klubben. Hennes förmåga att vara närvarande när hon är hemma och tränar är imponerande, jag är oerhört tacksam för hur mycket av sin träningstid hon gör avkall på för att småprata med andra medlemmar som vill visa sin uppskattning för hennes framgång, säger Marcus Forslund, klubbchef Rya Golfklubb.

– Pengarna kommer användas i juniorverksamheten. Vi kommer försöka tillsammans med juniorerna och juniorkommittén att använda dem för att få juniorerna att trivas ännu bättre på klubben och spendera ännu mer tid på klubben.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Han är årets greenkeeper: »Har förvandlat en ful ankunge till en vacker svan«

Hans Karlsson Johanneson på Oskarshamns Golfklubb är årets greenkeeper, utsedd av SGA Riks…