Hem Marknad & media Julia Engström inleder samarbete med OnTee

Julia Engström inleder samarbete med OnTee

OnTee har skrivit ett samarbetsavtal med en av svensk golf stora talanger – Julia Engström.

– Jag reser otroligt mycket och spelar golf över hela världen. Det finns inget bättre än att spela nya banor och återvända till gamla favoriter. Jag har använt OnTee i snart ett år för att boka starttider just för att det är så smidigt att göra det i appen istället för att hålla på att maila och ringa och inte veta när man får svar – och om de tider man vill boka ens är tillgängliga. Golfen utvecklas snabbt nu och jag är stolt över att få driva på den utvecklingen tillsammans med OnTee, säger Julia Engström som 2018 utsågs till Rookie of the year på Ladies European Tour efter en topp-5 placering och två segrar på Viaplay Ladies Finnish Open och Santander Golf Tour Letas El Prat på LET Acess Tour. 2019 spelade Julia till sig fyra topp-10 placeringar på Ladies European Tour som från och med i år spelar hon på LPGA.

– Julia Engström är en otroligt imponerande spelare och hon representerar framtidens golf på ett exemplariskt sätt som går hand i hand med OnTee visioner, berättar Fredrik van Speijk, Grundare & VD på OnTee.

OnTee  är en bokningstjänst för starttider på golfbanor i Europa och har drygt 1 000 bokningsbara golfbanor.

– Golfbranschen ligger efter i digitaliseringen och på OnTee såg vi en enorm förbättringspotential i att erbjuda onlinebokning av starttider såväl hemma som på semestern. Vi brinner för att golfen ska fortsätta att attrahera nya spelare och då måste branschen också utmanas av såväl nya golfgenerationer som av företag som erbjuder smarta tjänster för att förenkla och förbättra golfen.

 

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Golfbanor går samman för att locka turister till Skaraborg

12 golfbanor i Skaraborg har gått samman för att gemensamt visa upp sig. Målet med initiat…