Hem Marknad & media Han startar Greenfee.golf – en digital golfklubb för europeiska golfare

Han startar Greenfee.golf – en digital golfklubb för europeiska golfare

Johan Mihkelson Ringqvist

Nu lanserar Johan Mihkelson Ringqvist en affärsidé för europeiska golfare som vill spela mot greenfee. Greenfee.golf, som den digitala ”klubben” heter, utgörs av två delar – ett medlemskap och erbjudanden om greenfee från golfbanor över hela världen.

– Vi vill öka flexibiliteten för golfspelare genom att erbjuda en tjänst som gör det möjligt för spelare över hela Europa att hitta och utforska banor på nya golfklubbar. säger Johan Mihkelson Ringqvist, som är medgrundare till Greenfee.Golf och ägare av Ekholmsnäs Golf Lidingö. 

Johan menar att Greenfee.Golf tar greenfeemedlemsskap till en ny nivå.

– Vi har sett vilket enormt genomslag greenfeemedlemskap har fått i Sverige och vi ser stor potential för samma utveckling på den europeiska marknaden, som i dag består av 10 miljoner golfare. Till medlemskapet adderar vi erbjudanden och rabatter på greenfee, något som vi ser saknats i dagens greenfeemedlemskap, säger Johan Mihkelson Ringqvist. 

Sedan Ekholmsnäs Golf Lidingö lanserade sina medlemskap för greenfeespelare 2014 har relativt lite hänt på marknaden, tycker Johan. Som ett första steg att nå ut till golfare i Europa laserade Ekholmsnäs Golf Lidingö en internationell satsning för medlemskap 2017 genom plattformen Swedish Golf Alliance. Swedish Golf Alliance lyfts nu in i den nystartade tjänsten Greenfee.Golf.

Tjänsten lanserades i december 2022. Under våren 2023 kommer den andra delen av tjänsten att lanseras med erbjudanden på greenfee från banor över hela Europa. 

– Med Greenfee.Golf vill vi ta succén greenfeemedlemskap ut i Europa på riktigt. Vi är övertygade om att den låga prisnivån för ett medlemskap kombinerat med attraktiva erbjudanden på greenfee, över tid, ska öppna upp golfsporten till fler, säger Johan.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Golfbanor går samman för att locka turister till Skaraborg

12 golfbanor i Skaraborg har gått samman för att gemensamt visa upp sig. Målet med initiat…