Hem På nytt jobb Han blir golf- och försäljningsansvarig på Gumbalde

Han blir golf- och försäljningsansvarig på Gumbalde

Staffan Magnusson gör comeback i golfvärlden och blir ny golf- och försäljningsansvarig på storsatsningen Gumbalde Resort på sydöstra Gotland i Stånga.

– Det känns fantastiskt kul att få vara med och bygga Gumbalde Resort till att bli en av Sveriges absolut bästa golf- och besöksanläggningar, säger Staffan Magnusson.

Staffan Magnusson har lång erfarenhet inom golfen och har bland annat varit klubbchef och goltränare på Visby GK. Han lämnade golfen 2018 och kommer närmast från en tjänst som Key Account Manager på PayEx/Swedbank i Stockholm.

– Det är med stor glädje vi välkomnar Staffan tillbaka till golfen och till Gumbalde Resort! Staffan är ett välkänt ansikte för de flesta som spelar golf på Gotland och han är också ett välkänt namn inom golfbranschen. Jag är helt säker på att Staffan med sin kompetens kommer att tillföra mycket i sin nya roll hos oss, säger Matz Bengtsson, VD på Gumbalde Resort.

Gumbaldes golfbana har de senaste två åren genomgått en totalrenovering med investeringar över 30 miljoner kronor. Golfbanan är designad av en av Sveriges bästa banarkitekter; Pierre Fulke.

– Jag har med stort intresse följt Gumbalde Resorts utveckling och tagit del av de storslagna planer som finns. Jag tror att satsningen ligger helt rätt i tiden och jag är övertygad om att det kommer bli riktigt bra. Att få chansen att vara en del i denna satsning känns väldigt spännande, säger Staffan Magnusson.

Staffan tillträder som Golf- och försäljningsansvarig från och med den 1 januari 2023. För intervjuförfrågan vänligen kontakta:

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i På nytt jobb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Han blir ny klubbchef och VD för Halmstad Golfklubb

I mitten av januari meddelade Halmstad Golfklubbs VD Christian Jakobsson att han efter 15 …