Hem Folk Han blev årets klubbchef

Han blev årets klubbchef

Årets klubbchef Patrik Brorsson

Patrik Brorsson på Landskrona GK blev i hård konkurrens årets klubbchef – utsedd av GAF.

Motiveringen lyder:

Ansvar, tillit och nytänkande är nyckelord i den utveckling som lyft både organisation och anläggning. Projekten har varit många, investeringarna omfattande. 

Resultatet är en dokumenterat uppskattad golfanläggning. 

Årets klubbchef 2022 tror på kraften i ansvarstagande medarbetare. Han coachar hellre än kontrollerar. Den underliggande filosofin är att medarbetare växer genom ansvar och det utvecklar även golfklubbens verksamhet. Utvecklingen varit slående: Klubbhus, restaurang, organisation, service, bankvalitet och övningsområde har fått ett lyft. Ett lyft fick även betygen från medlemmar och gäster – en framgång som är vävd av en konsekvent och effektiv kommunikationsstrategi.

Årets klubbchef 2022 är Patrik Brorsson på Landskrona Golfklubb.

Nomineringstexten löd:

Patrik har på ett fantastiskt sätt förädlat och utvecklat en av Sveriges folkligaste och trevligaste golfklubbar, Landskrona Golfklubb. Nytt klubbhus, utvecklad driving range, utvecklade banor och en välmående organisation är några delar där Patrik har varit en viktig spelare för klubben. Att han dessutom alltid har tid för kollegor i branschen. Där han genuint bryr sig om hur andra mår gör honom till en stor ledare som sticker ut mer än de flesta. Patrik, tillsammans med våra fantastiska medarbetare och samarbetspartners utvecklas klubben långsiktigt för att Landskrona GK ska vara ”Sveriges Bästa Golfupplevelse!”

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Folk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Sorg i golfbranschen: Roland Falkenbäck har gått bort

Den svenska golfbranschen har sorg. En av dess stora profiler har gått bort. Roland Falken…