Hem Banor & klubbar Från Black Mountain till Hills: Mikael ska utveckla event och koncept

Från Black Mountain till Hills: Mikael ska utveckla event och koncept

0

Hills förstärker klubbens ledningsteam.

Mikael Skager har anställts som Event- och Konceptutvecklingsansvarig. Mikael kommer närmast från rollen som Food & Beverage Manager på Novotel Hua Hin Cha am Resort and Spa i Hua Hin, Thailand.

Dessförinnan jobbade Mikael som Operations Manager på Black Mountain Golf Club.

– Hills har en stor plats i mitt hjärta och jag ser med stor entusiasm fram emot att vara med och utveckla verksamheten. Jag hoppas kunna tillföra mycket med tanke på min långa erfarenhet från både restaurang- och golfbranschen, kommenterar Mikael Skager.

Skagers fokus är att ta Hills Restaurang till en ny nivå. Han blir delaktig i event- och partnerdagar för Hills Business Club, med fokus på  införsäljningen av restaurangens utbud. Mikael kommer även ansvara för och driva särskilda större projekt som inte nödvändigtvis har fokus på mat.

– Hills befinner sig i en utvecklingsfas med flertalet spännande projekt de kommande åren. Exempel är nya planer för padel, utbyggnad av gymmet och en ny studio till rangen, alla olika projekt som vi ser att Mikael kan bli involverad i, kommenterar Mats Sterner, VD Hills.

– Mikael kommer även fungera som t.f driftchef under tiden MatildaLjungberg är föräldraledig. Vi är jätteglada att det är just Mikael som blir en i vårt team och hälsar honom varmt välkommen i gänget.

Läs fler relaterade artiklar
Läs mer av Tommy Jeppsson
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Golfboom 2020 | Thomas Ahlberg: “Klubben är full – det har varit ett ofantligt tryck«

Efter flera års långsiktigt arbete kom belöningen i år: Nu har Bokskogen fått så många nya…