Flat Cat Golfvagnar står för funktionalitet och innovation. I åratal har den tyska golfvagnstillverkaren varit synonym med stabilitet, design, exklusivt hantverk och användarvänlighet. 

Flat Cats Vision är inte ”bara” att utveckla nya produkter, utan det är en kompromisslös strävan efter funktionalitet. 

Funktionsoptimerad design

All den innovativa designanda som driver Flat Cats utveckling av golfvagnar har ett mål: att göra vagnen till en praktisk följeslagare för den aktiva golfaren. Flat Cat Vagnar utvecklades för att ge golfspelaren en allsidig och bekymmersfri helhetslösning. Det unika försäljningsargumentet för alla Flat Cat Vagnar är deras kompakta storlek. När den är ihopfälld har golfaren en mycket kompakt platt vagn som enkelt kan stuvas in eller undan för att spara utrymme. Äntligen är förvaring i bagageutrymmet, bakom framsätet eller i bagvagnsskåpet inte längre något problem. Vagnen fälls ut och viks ihop med ett enkelt handgrepp på några sekunder.  Ihopfälld är vagnen ytterst kompakt och superplatt. 

Prova och se själv!

Alla vagnmodeller finns i nio färger och har matchande vattentäta Sun Mountain H2NO-väskor som tillbehör. De är enkla, iögonfallande och kompromisslösa i sin form och funktionalitet.

Kvalitet du kan räkna med 

Oavsett om vagnen är elektrisk eller manuell är de alla tillverkade av anodiserade aluminiumrör, glasfiberförstärkt plast och har kullager i metall. Anodiseringen skyddar aluminiumet och förhindrar korrosion. Dessutom är all elektronik osynlig, integrerad och skyddad i ram eller hjul.

Dessa kvalitets- och designegenskaper garanterar robusthet, funktionalitet, tillförlitlighet och hållbarhet hos alla Flat Cat-vagnar. 

Grön utöver det vanliga tack vare den miljövänliga produktionen av Flat Cat

Förutom den kompakta storleken och den smarta fällmekanismen är den miljöanpassade och hållbara lokala produktionen av Flat Cat också ett föredöme. Flat Cat går sin egen väg, inte bara när det gäller funktionaliteten utan även när det gäller materialvalet till sina vagnar. Alla produktionsmetoder och komponenter kommer ifrån europeiska underleverantörer för att garantera och för att säkerställa den höga kvaliteten och leveranssäkerheten. 

Flat Cat lägger stor vikt vid att använda sig av rättvisa arbets- och produktionsmetoder allt ifrån lokala underleverantörer i  Syd-Tyrolen till underleverantörer från Slovakien. Den paneuropeiska produktionskedjan är transparent och hållbar. 

Aluminiumrören är tillverkade av återvunnet material, nyutvecklade lithium-järnfosfat batterier som är nästan 100 % återvinningsbara och glasfiberförstärkt plast från regionen – allt producerat och kombinerat med dynamisk design, funktionalitet och med grönt fokus på miljön. 

Flat Cat är en kraftfull, praktisk följeslagare som tillförlitligt rullar är efter år och som samtidigt lämnar ett minimalt miljöavtryck. 

Vi hoppas att vi har väckt ditt intresse för Flat Cat!

Vänligen kontakta vår officiella distributör i Sverige, Finland och Norge för mer information: info@dingolfshop.se.

dingolfshop.se finns idag på över 50-talet golfklubbar i Sverige och växer. dingolfshop.se erbjuder ett brett sortiment av golfartiklar och välkända varumärken året runt, 24/7, när du handlar där stöttar du din hemmaklubb/shop.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Promotion

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Husqvarna Ceora kan förändra golfbranschen i grunden

Det finns 38 000 golfbanor runt om i världen. Samtliga klipps av en människa som sitter på…