Sunbirdie lägger till en ny long stay-destination i sitt utbud: Chervò Golf Resort vid Gardasjön.

– Gardasjön är verkligen vacker som en tavla med sitt klarblå vatten, omgiven av vackra byar och mäktiga berg, säger Johan Dahlqvist, pressansvarig på Sunbirdie. Nu kan man uppleva denna vackra plats och kombinera härligheten med riktigt bra golf.

Chervò Golf Resort ligger vid Gardasjöns södra ände, i närheten av Desenzano och Sirmione.

Anläggningen öppnade 2008 och har en parkbana med 27 hål. Banan är flack och lätt att gå. På Chervò Golf finns också en 9-håls pitch and putt-bana.

Golfbanorna är öppna året runt men Sunbirdie inleder säsongen i slutet av februari och avrundar i slutet av november.

– Med Sunbirdie och Chervò som bas kan man upptäcka hela den härliga Gardasjön med mysiga byar, vingårdar och mängder av kultur. Dessutom i ett mycket behagligt klimat! Kanske göra ett stopp i någon liten by, ta en kaffe och en italiensk glass eller varför inte beställa in ett glas vin och njuta av arkitekturen, miljön och naturen. Känner man för lite mer stadsliv är det bara att ta tåget direkt till Venedig eller Milano! Tveksam till klimatet vintertid? Ja, det är ju inte södra Spanien, men Gardasjön har faktiskt ett Micro-klimat med väldigt bra och milt klimat. Annars skulle inte olivträden och palmerna överleva…

Sunbirdies boende erbjuder nybyggda tvåplanslägenheter på banan. Lägenheterna ligger vägg i vägg med hotellet som har inomhuspool, spa, och bast. Här finns också restauranger, barer och två tennisbanor.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Resor & turism

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Nystartade GolfStar Travel ska locka klubbens medlemmar till Costa Daurada i Spanien

GolfStar har tecknat ett samarbetsavtal med Costa Daurada Golf Association. Tanken är att …