Hem Banor & klubbar De tar över tränarjobbet på Timrå GK när Pålle Börlin lämnar efter 21 år

De tar över tränarjobbet på Timrå GK när Pålle Börlin lämnar efter 21 år

Niklas Dahlgren och Peter Forsgren tar över som instruktörerna på Timrå GK efter ”Pålle” Börlin som lämnar klubben efter 21 år.

– Timrå GK är en fantastisk golfklubb! Så har vi nog alltid känt. Anläggningens helhet är svårslagen i den här delen av landet. Områdena för golfträning är fantastiska! Man behöver bara ta saker och ting ett eller två steg längre. Det är precis vad vi ska göra, säger Niklas och Peter i ett gemensamt uttalande.

– Vi känner en enorm glädje och entusiasm inför att nu få ta över och axla tränarrollen på Timrå GK. Vår målsättning är att tillsammans med golfklubben skapa och driva Norrlands bästa och största center för golfträning. En genomarbetad träningsanläggning som kommer att kunna erbjuda bästa tänkbara förutsättningar för modern, inspirerande och kvalitativ golfträning.

I samband med bytet av instruktörer tillkännagav också Timrå GK planerna på att bygga en fullskalig svingstudio med två stora rum för golfträning. Shopen kommer därmed att drivas på ett nytt sätt framöver:

– Svingstudion med dagens moderna utrustning blir navet i vår verksamhet och det  ger oss möjlighet att ge golflektioner i toppklass och utprovning av klubbor till perfektion.

– För att lyckas med det har vi medvetet valt bort en fullskalig shop, som tar tid och kraft och hindrar oss från att behålla fokus. Vår ambition är att driva en golfshop med bollar, handskar, förbrukningsvaror och logokläder med assistans av klubbens reception.  Övrig utrustning i form av järnklubbor, drivers, metalwoods, hybrider och wedgar sker via Custom Fitting (skräddarsydd utrustning) i vår kommande svingstudio vid rangen. Ett modernt upplägg som ligger i tiden.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Ökning av unga golfare trots väntat medlemstapp – 15 faktorer som kan ha påverkat positivt

Antalet pojkar upp till 21 år som spelar golf har ökat med 23 procent i år jämfört med sam…