Hem Banor & klubbar Staffan Magnusson lämnar Kronholmen

Staffan Magnusson lämnar Kronholmen

Staffan Magnusson, pro på Visby GK sedan nio år, lämnar sitt jobb. I ett brev till medlemmarna berättar han att årets säsong blir den sista:
– Att arbeta som golftränare på Visby GK är otroligt roligt men att kombinera detta med ett familjeliv är inte det lättaste. Det är mycket arbete på helger, kvällar och under hela sommaren. Nu när mina barn blir äldre så upplever jag att jag missar väldigt mycket av deras uppväxt.

Vad Staffan ska göra vet han inte i dagsläget:

– Jag känner mig motiverad att prova på något nytt, gärna i en bransch där jag kan utnyttja min personlighet, mina kunskaper och mitt breda nätverk. Jag har några krokar ute. Jag har goda förhoppningar att, via mina kontakter, hitta något kul, inspirerande och för mig passande sysselsättning. Alla förslag mottages med tacksamhet…

Under Staffans nio år på Kronholmen har mycket hänt – klubben har utvecklats:
Det har varit en väldigt spännande resa där vi har utvecklat verksamheten rejält. Vi har byggt ut shopen, vi har byggt en svingstudio, vi har blivit en Flagship butik i GolfStore, vi har utbildat massor med golfare och genomfört en rad olika typer av kurser, vi har sålt en hel del golfklubbor, vi har arrangerat golfresor, vi har haft idrottsliga framgångar, vi har haft ett väldigt bra samarbete med övrig personal och styrelse på Visby GK och sist men inte minst så har vi skrattat, trivts och helt enkelt haft det väldigt bra.

Jag känner mig stolt över den verksamhet jag har varit med och byggt upp och därför känns det också bra att lämna när man är på topp.
Peter ”Sigge” Sigrén kommer att driva verksamheten vidare tillsammans med Hasse Berge.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Han blir ny klubbchef och VD för Halmstad Golfklubb

I mitten av januari meddelade Halmstad Golfklubbs VD Christian Jakobsson att han efter 15 …