Hem Ekonomi & affärer Sports Backup blir ny distributör för Adidas Golf

Sports Backup blir ny distributör för Adidas Golf

Adidas Golf har utsett Sports Backup som ny distributör i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Andrew Law, VD för Adidas Golf EMEA:

– Vi är glada att arbeta med Sports Backup som är ett väletablerat och mycket respekterat golfföretag i Norden. Vi tror att de kommer att ge oss en ny impuls på marknaden med vårt nya sortiment av produkter och varumärkesmarknadsföring för 2018 och därefter.
– På Adidas Golf säger vi att ”Vi är födda av sport och rotade i golf”, och vår kärlek till spelet definierar  vem vi är och vad vi gör. Eftersom Adidas Golfväxer globalt, har vi en ny möjlighet att öka vår marknadsandel i både kläder och skor i den skandinaviska regionen, och Sports Back Up är våra idealiska partners för att förverkliga detta.

Peter Neergaard, chef för Sports Backup:

– Vi är glada över att expandera vår verksamhet i Skandinavien med Adidas Golf. adidas är ett verkligt globalt sportmärke och vi ser fram emot att arbeta med återförsäljare på våra marknader för att fortsätta att öka medvetenheten och försäljningen av adidas golfkläder, accessoarer och skor på golfmarknaden.

Sports Backup hette fram till 2012 Lars Kjear&Co A/S efter företagets grundare Lars Kjaer. I samband med att man förvärvade svenska Professional Back Up 2012 byte företaget namn.

Sports Backup har i dag varumärken som Big Max, Powakaddy, Bushnell, Bridgestone, PowerBilt, Tommy Armour, SuperStroke och Hirzl.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Ekonomi & affärer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Så mycket bättre: Detta är hemligheten bakom den framgångsrika golfklubben

REPORTAGE: Nyckeln till framgång Tränarens funktion är instrumentell för golfklubbens utve…