Hem Out of Bounds | Blogg Banbyggare ger ”nödhjälp” till stormdrabbade banor i Houston och Florida

Banbyggare ger ”nödhjälp” till stormdrabbade banor i Houston och Florida

Golfbanebyggaren Landscapes Unlimited har upprättat en ”räddningsstyrka” för golfbanor som drabbats av orkanen Harvey. Nu står de redo för att arbeta med sviterna av orkanen Irmas efterdyningar.

Bill Kubly, företagets ägare, meddelade i veckan att Landscapes Unlimited kommer att förstärka resurserna för att kunna hjälpa till vid upprättandet av kortsiktiga och långsiktiga planeringsstrategier för anläggningar som drabbats av orkanerna.

– Alla i Texas och Florida är i våra tankar men vi anser att det finns mycket mer vi kan göra för att hjälpa till med att anläggningarna får fast mark under fötterna igen, sa Kubly.

– Vi ska utvidga våra fyra affärsenheter – byggnad, bevattning, hantering och underhåll – för att kunna svara på frågor eller hjälpa till när det gäller kortsiktiga reparationer, ombyggnad av skadad infrastruktur eller hjälpa till med planering.

Kubly förklarade att även om Landscapes Unlimited är baserat i Lincoln, Nebraska, är både Texas och Florida hem för många Landscapes Unlimited-banor och anläggningar. Houston är hem för flera nyckelpersoner och deras familjer, däribland företagets president Kurt Huseman och sekreterare James Goebel. Husman och hans fru evakuerades från sitt översvämmade hem med båt.

– Tack och lov är alla våra familjer säkra men vi har gjort mycket affärer i de drabbade områdena genom åren. Vi har många, många relationer nere i Texas, och detsamma gäller för Florida, där flera av våra anställda har sina hem också.

Kubly sa att hans företags nationella arbetsområde betyder att det finns resurser tillgängliga för utrustning, personal och material till planering och sanering.

– Jag skulle vilja uppmana alla att kontakta oss, oavsett om du har arbetat med oss före stormen eller inte, sa Kubly. Att samla kvalificerade lokala resurser för reparation av dessa anläggningar kan vara särskilt svårt under veckorna och månaderna framöver. Vi står redo att hjälpa till på något sätt som vi kan.

Många i golfbranschen har redan visat sin generositet när det gäller Harvey. Branschorganisationerna som Golf Course Superintendents Association of America och Club Managers Association of America (CMAA) tar en ledande roll.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Out of Bounds | Blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

»Henke« och andra stjärnor skänkte glans åt välgörenhetsgolf på Pula

Före detta fotbollsspelaren och tränaren Henrik Larsson var en av stjärnorna som tidigare …