2016 blir en milstolpe för IGTM – International Golf Travel Market, där leverantörer, köpare och media inom golfturism träffas under fyra dagar.

I år har fler än 14 000 möten bokats under den fyra dagar långa utställningen.

Det är ett rekordstort antal och innebär en ökning med 30 procent jämfört med 2015. Ökningen beror delvis på att antalet förregistrerade köpare har ökat med 20 procent.

IGTM hålls i år på Son Termes på Mallorca där 400 golfresearrangörer träffas och gör affärer med utställare mellan 14 till 17 november .

Peter Grimster, mässansvarig för IGTM:

– Vi letar hela tiden efter sätt att förnya och förbättra verksamheten och möjligheterna till nätverkande på IGTM. För 2016 fattade vi beslut om att ytterligare förbättra förhållandet mellan köpare till utställare.

– Denna strategi har utformats för att bidra till att ge fler mötesmöjligheter som i sin tur möjliggör en större affärsvolym, så det är särskilt glädjande att nå ett rekordstort antal förarrangerade möten på Mallorca.

Parallellt med det rekordstora antalet förregistrerade köpare, kommer 515 företag att ställa ut på IGTM 2016, inklusive 66 förstagångsutställare.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Resor & turism

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Lydinge Resort utsett till Skånes bästa golfhotell

Lydinge Resort har belönats med utmärkelsen Skånes Bästa Golfhotell av Travel News Busines…