Hem Marknad & media Proact blir huvudsponsor åt Jens Dantorp

Proact blir huvudsponsor åt Jens Dantorp

Proact blir huvudsponsor åt Jens Dantorp som 2012 spelar på Challengetouren.
Under 2011 stod Jens som segrare i flera tävlingar, bland annat Sturup Park Masters efter en man-mot-man-duell med världsspelaren Peter Hanson. Under året stod Jens även för årets rond i golfsverige då han under tävling gick en imponerande 59-runda på Nivå GK i Danmark. När sista tävlingen var spelad toppade Jens rankingen på både danska Ecco Tour och svenska Nordea Tour, vilket även gav honom totalsegern på Nordiska Ligan.

– Jens Dantorp är en fantastisk golfspelare och passar bra med Proacts varumärke som är byggt på professionalism, kunskap, driv och leveranssäkerhet. Vi tycker det är viktigt att stödja våra svenska talanger och ge dem de förutsättningar som krävs för att kunna satsa, säger Danny Duggal, marknadschef, Proact region syd.
23-åringen från Kvarnby i Malmö slog igenom 2007 då han vann junior-SM och framöver är siktet inställt på ytterligare avancemang till Europatouren.
– 2012 blir min första fulla säsong på Challengetour och jag kommer köra stenhårt för att förhoppningsvis kunna klättra ytterligare ett steg till nästa år. Målsättning är att hamna topp tio på Challengetourens ranking och på så sätt ta mig ut på Europatouren 2013. Stödet från Proact är oerhört viktigt för min fortsatta satsning och förhoppningsvis leder samarbetet till ett ännu bättre år för mig, säger Jens Dantorp.
Proact, som är Europas ledande integratör av lagringstjänster för IT, kommer att sponsra Jens Dantorp under hela 2012. Jens kommer att bära Proacts logga på sina kläder och kommer bland annat vara delaktig i Proacts årliga golfevenemang Proact Golf Open´12 på Barsebäck Golf & Country Club den 29 maj.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Den vilda jakten på världens bästa golfbanor: ”Det började med Augusta …”

Totalt 207 banor har någon gång varit med på Golf Magazines ranking över de 100 bästa golf…