Hem Out of Bounds | Blogg Paf och Jarmo Sandelin samarbetar för välgörenhet – målet är att donera en miljon genom golftävling

Paf och Jarmo Sandelin samarbetar för välgörenhet – målet är att donera en miljon genom golftävling

Spelföretaget Paf anordnar tillsammans med stiftelsen Jarmo Foundation evenemanget Paf Charity Golf by Jarmo Foundation, en välgörenhetsgolftävling som går av stapeln den 27 juli på Stockholms Golfklubb i Danderyd. På kvällen står de båda värdar för efterföljande galamiddag och välgörenhetsauktion på Berns Salonger.


[ad#ad-4-liten]
På Paf Charity Golf by Jarmo Foundation deltar Europa Tour-spelare, näringslivstoppar och artister. Deltagarna bidrar till Jarmo Foundation genom att som lag köpa in sig i tävlingen. Bidragen fördelas sedan till organisationer och föreningar som arbetar för förbättringar i samhället.
– Vi har länge letat efter en aktivitet som går i linje med våra värderingar. Vårt överskott går i dagsläget till välgörande ändamål och med det här evenemanget kan vi ännu mer aktivt bidra till samhällsförbättringar, säger Pafs Sverigechef Jimmy Palmqvist.
Under kvällen kommer en mängd objekt auktioneras ut till högstbjudande, till exempel två VIP-biljetter till Ryder Cup 2010 i Wales, en lyxsemester i Vale do Lobo i Portugal samt två VIP-biljetter till matchen mellan Real Madrid och Atletico Madrid.
– Vi hoppas få in minst en miljon kronor från våra gäster under dagens tävling och kvällens auktion. Det är ett konkret sätt att göra nytta och bidra till ett bättre samhälle, säger Jarmo Sandelin, ordförande för Jarmo Foundation.
Under kvällen uppträder bland andra Andreas Johnson, Joe Labero, Meja och Niklas Sivelöf som alla stödjer Jarmo Foundations arbete. Som konferencier står också Steffo Törnqvist som även spelar under dagens tävling. Cirka 400 personer förväntas delta under kvällen på Berns Salonger.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Out of Bounds | Blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Det längsta och kortaste hålet i The Opens historia – på samma bana

Sommaren är här och låt oss titta framåt mot en av dess höjdpunkter: I sommar spelas den 1…