Hem Banor & klubbar Nu får Golfstars banor obemannade klubbhus: ”Bättre service”

Nu får Golfstars banor obemannade klubbhus: ”Bättre service”

GolfStar har tecknat ett samarbetsavtal med HonestBox och kommer från september att erbjuda sina medlemmar och gäster ett i sammanhanget nytt servicesystem. Bland annat ska det innebära att tillgänglighet till mat och dryck när klubbhuset inte är öppet.

Först ut av GolfStars 13 golfanläggningar blir Bodaholm som dessutom blir Sveriges första obemannade klubbhus. Sedan avser GolfStar att introducera Honestbox på alla anläggningar, antingen i klubbhusen eller som fristående kiosker.

Med HonestBox låsteknik på entrédörren, kan golfaren identifiera sig via BankID och låsa upp klubbhuset. Vidare har kameraövervakning satts upp och klubbhuset har utrustats med en självscanningskassa från HonestBox.

Detta ger golfaren möjlighet att komma in i klubbhuset och komma åt utbud på kiosk- och shopvaror även under tidiga mornar och sena kvällar när klubbhuset är obemannat.

– Vårt samarbete med HonestBox möjliggör för oss att kunna ge ännu bättre service till våra golfare som nu kommer kunna komma åt golfens förnödenheter även under tider som vi normalt sett inte har personal på plats, säger Anna Holmberg, operativt ansvarig på GolfStar.

– Bodaholm blir nu först ut med detta system där vi kör igång den 1 september, tätt följt av Dalkiosken på Lindö som även den kommer att testköras nu under hösten, fortsätter Anna.

– GolfStars satsning ligger helt i linje med vårt mål att förbättra servicen för fler branscher och vi är fantastiskt glada över att få vara med och pegga upp i den här satsningen, säger Magnus Berglund, delägare på HonestBox.

– Det här är bara början på GolfStars satsning på utökad service. Inför säsongen 2023 kommer flera nya initiativ i samma anda ske för att förbättra golfupplevelsen på våra 13 golfanläggningar, avslutar Anna.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Fredrik och Johan lämnade golfklubben för att förverkliga en dröm

När de inte hittade en golfklubb som delade deras visioner – då valde Fredrik Tillgre…