Hem Utrustning & prylar Martin Liljeberg på PRW tar nytt lovordat svinghjälpmedel till Sverige

Martin Liljeberg på PRW tar nytt lovordat svinghjälpmedel till Sverige

PRW Products, som ägs av Martin Liljeberg har fått distributionen för två nya golfhjälpmedel: The Hanger och SelfieGolf.

Särskilt det förstnämnda, theHanger, har rönt en hel del uppmärksamhet i USA och lovordats av bland andra Adam Kolloff på Jim McLean Golf Schoool:

”TheHANGER är ett utmärkt träningshjälpmedel som förbättrar handledspositionen i golfsvinget, vilket i sin tur förbättrar slagpositionen och hjälper golfaren att få mer kontroll över sin bollflykt. Den är lätt och sitter still. Det är avgörande för ett träningshjälpmedel som fästs på klubban! Jag använder ofta theHanger under lektioner och rekommenderar det till alla som vill förbättra sig.”

– Med theHanger och SelfieGolf förstärker PRW positionen som leverantör av innovativa och högkvalitativa golfprodukter från USA. TheHanger och SelfieGolf passar utmärkt in i vår kollektion och kompletterar Alignment Pro och Gabe Golf Swing Trainer på en naturligt sätt, säger Martin.

TheHanger hjälper golfaren att hamna i rätt svingposition och ökar förutsättningarna för en repetitiv sving. Den ger användaren direkt feedback, både visuellt och tekniskt. TheHanger fästs enkelt på klubban och kan användas både utomhus och inomhus.

Lansering i Sverige sker under september. Pris: 695 kronor inklusive moms.

 

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Utrustning & prylar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Nu lanseras Wilsons nya mobilapp för custom fitting

Som Golfbranschen.se tidigare berättat ska Wilson Golf lansera en mobilbaserad custom fitt…